- 65%

- 65%

-64.99%

Reunirea. Realități, costuri, beneficii.

Autor: Dan Dungaciu
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 34,90 lei Preț special 12,22 lei

Reducere 65%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

Acest volum nu este în niciun caz o propagandă pentru Reunire. Este doar o discuție lucidă, realistă, despre ce se petrece acum în stânga Prutului și despre viitorul oamenilor de acolo. Dacă nu se va petrece nimic în viitorii ani, Republica Moldova va rămâne un spațiu de frontieră, un no man’s land, teritoriu fără...

Acest volum nu este în niciun caz o propagandă pentru Reunire. Este doar o discuție lucidă, realistă, despre ce se petrece acum în stânga Prutului și despre viitorul oamenilor de acolo. Dacă nu se va petrece nimic în viitorii ani, Republica Moldova va rămâne un spațiu de frontieră, un no man’s land, teritoriu fără viitor strategic, depopulat, abandonat de populația cea mai activă, inovatoare și talentată.
Și totuși. Atât timp cât aproape opt din zece locuitori dintre Prut și Nistru sunt etnici români (chiar dacă unii se numesc pe sine moldoveni), atât timp cât trei sferturi din populația dintre Prut și Nistru declară limba română ca limbă maternă (chiar dacă unii încă o numesc moldovenească), opțiunea Reunirii României cu Republica Moldova este oricând valabilă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 200
Nr. pagini:
attribute_icon
264
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2237-2
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate