Scandaluri și pasiuni

19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 21.04.2021

SERIA ”ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE” La vârsta de optsprezece ani, Charlotte Page face o greșeală care îi schimbă total viața: dintr-un gest impusiv, îl nedreptățește și îl umilește pe bărbatul de care este îndrăgostită. Deși regretă gestul necugetat, nu mai poate schimba lucrurile și se căsătorește cu un...

SERIA ”ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE”

La vârsta de optsprezece ani, Charlotte Page face o greșeală care îi schimbă total viața: dintr-un gest impusiv, îl nedreptățește și îl umilește pe bărbatul de care este îndrăgostită. Deși regretă gestul necugetat, nu mai poate schimba lucrurile și se căsătorește cu un bărbat pe care nu îl iubește. Peste ani, rămasă văduvă de tânără, doamna Charlotte Harris devine directoarea unei apreciate școli pentru tinerele domnișoare. Iar cel care o ajută să-și împlinească visul și îi dă sfaturi prețioase este așa-zisul văr Michael, un bărbat misterios, care insistă să nu-și dezvăluie identitatea și care ține legătura cu ea prin scrisori.

Dorind să rămână anonim pentru a pune la cale un plan de răzbunare, necunoscutul ajunge să se îndrăgostască de cea pe care vrea să o distrugă. Acum însă Charlotte are nevoie disperată de sfatul și de ajutorul lui pentru a salva școala. Oare o poate feri de dezastru fără să dea la iveală secretul din spatele șaradei lui? Sau greșelile făcute de amândoi în trecut îi vor despărți pentru totdeauna?

 

”Plină de pasiune, umor, iubire și eroine încântătoare, seria «Școala pentru moștenitoare» dovedește încă o dată de ce Sabrina Jeffries este considerată o mare doamnă a povestirilor romantice.” Romantic Times

 

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vândute în aproape 10 milioane de exemplare și traduse în 20 de limbi.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-4409-1
Traducător(i):
Oana Barbu
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate