- 25%

- 25%

Pentru iubirea unui duce

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 14,93┬álei

Reducere 25%

Louisa North, o t├ón─âr─â ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â ╚Öi liber─â, se bucur─â de independen╚Ťa ei ╚Öi se implic─â ├«n tot felul de acte de caritate ÔÇĺ ba chiar ╚Öi ├«n politic─â ÔÇĺ, ├«n ciuda protestelor regalului ei tat─â. Prin urmare, c├ónd Simon Tremaine, r─âv─â╚Öitorul duce de Foxmoor, de care a fost c├óndva ├«ndr─âgostit─â ╚Öi cu care a...

Louisa North, o t├ón─âr─â ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â ╚Öi liber─â, se bucur─â de independen╚Ťa ei ╚Öi se implic─â ├«n tot felul de acte de caritate ÔÇĺ ba chiar ╚Öi ├«n politic─â ÔÇĺ, ├«n ciuda protestelor regalului ei tat─â. Prin urmare, c├ónd Simon Tremaine, r─âv─â╚Öitorul duce de Foxmoor, de care a fost c├óndva ├«ndr─âgostit─â ╚Öi cu care a fost la un pas de a se c─âs─âtori ÔÇô dar care a pus mai presus ambi╚Ťiile politice ╚Öi, din acest motiv, a fost trimis ├«n exil ├«n India ÔÇĺ se ├«ntoarce ├«n Anglia ╚Öi se arat─â iar interesat de ea, Louisa ├«i prive╚Öte inten╚Ťiile cu scepticism.

Cople╚Öit─â de ├«ndoieli, se ├«ntreab─â dac─â lui Simon ├«i pas─â cu adev─ârat de ea sau urm─âre╚Öte doar s─â se r─âzbune ╚Öi s─â ├«╚Öi ├«mplineasc─â vechea ambi╚Ťie de a deveni prim-ministru, asemenea bunicului s─âu.

C├ónd focul dintre ei se reaprinde cu o for╚Ť─â mistuitoare, Louisei ├«i este imposibil s─â se opun─â pasiunii irezistibile. ├Äns─â ├«n momentul ├«n care descoper─â motivul pentru care el o vrea de so╚Ťie ╚Öi ├«i afl─â secretele ad├ónc ├«ngropate, Louisa jur─â c─â o s─â-l fac─â s─â pl─âteasc─â scump. Iar pre╚Ťul va fi pe m─âsur─âÔÇŽ ├«ns─â╚Öi inima lui.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3718-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 mai 2019
Autor(i)  :  Sabrina Jeffries
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-3718-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate