- 20%

Somerset

Nota ta:
79 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 39,92 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 39,92 lei

În Somerset, a cărui acțiune se desfășoară înaintea perioadei acoperite de romanul Trandafiri, Leila Meacham urmărește destinul a trei familii – Toliver, Warwick și DuMont –, surprinzând cu minuție fiecare aspect al migrației către Texas, al sclavagismului și al Războiului Civil American. Silas Toliver și Jeremy Warwick, prieteni foarte buni, fiii mai tineri ai unor bogați proprietari de plantații, se pregătesc să părăsească ținutul Carolinei de Sud, mânați de perspectiva unei vieți mai bune pe tărâmul făgăduinței.

Dar, printr-un concurs de împrejurări, Silas este silit să se însoare cu Jessica Wyndham, fiica unuia dintre cei mai înstăriți plantatori din zonă, o ființă îndărătnică, susținătoare ferventă a mișcării aboliționiste, hotărâtă să-și impună voința cu orice preț.

Cu talentul său bine cunoscut, Leila Meacham, autoare a numeroase bestselleruri, construiește o nouă narațiune despre familie, iubire, tragism și pierdere, dar și despre năzuințe și despre sacrificiul pe care oamenii sunt pregătiți să îl facă pentru a-și împlini visul.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 sept. 2021
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Leila Meacham
Traducator(i) : Oana Celia Gheorghiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 576
ISBN : 978-606-33-7914-7