special_discount_tag

-20%

Trandafiri

Autor: Leila Meacham
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Trandafiri


Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 31,92 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
31,92 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
La începutul secolului XX, într-o vreme în care onoarea şi sacrificiul sunt încă principii călăuzitoare, micuţul oraş Howbutker, din zona estică a Texasului, este guvernat de două familii cu origini străvechi: Toliver, stăpâna celei mai mari plantaţii de bumbac din zonă, şi Warwick, care are în proprietate hectare...

La începutul secolului XX, într-o vreme în care onoarea şi sacrificiul sunt încă principii călăuzitoare, micuţul oraş Howbutker, din zona estică a Texasului, este guvernat de două familii cu origini străvechi: Toliver, stăpâna celei mai mari plantaţii de bumbac din zonă, şi Warwick, care are în proprietate hectare întregi de păduri cu lemn pentru cherestea.

Copiii celor două familii, frumoasa şi încăpăţânata Mary Toliver, şi delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei poveşti de dragoste dramatice. Percy o iubeşte pe Mary de când se ştie şi îşi doreşte cu ardoare să o ia în căsătorie, dar în inima lui Mary nimic nu este mai presus decât plantaţia de bumbac lăsată moştenire de tatăl ei. Atracţia dintre ei este însă de neevitat, iar consecinţele despărţirii lor se resimt de-a lungul anilor, dând naştere unui şir nesfârşit de minciuni, dezamăgiri, secrete şi tragedii.

O saga ce se întinde pe mai multe generaţii (1914-1985), o iubire dincolo de limite şi un blestem al pământului care umbreşte dintotdeauna destinul familiei Toliver.

Leila Meacham oferă cititorilor un splendid buchet de sentimente de familie, în care se împletesc pasiunea, răzbunarea şi o mulţime de “ce-ar fi fost dacă”.

 

„O saga minunată şi captivantă, cu ecouri din Pe aripile vântului.”Publishers Weekly

 

„O poveste amplă, romantică şi tipic americană, la fel ca Texasul însuşi.” – Booklist

 

„La aproape treizeci de ani de la perioada de glorie a romanelor-fluviu... debutul lui Meacham le-ar putea aduce din nou în prim-plan. Amatorii genului vor devora acest năucitor roman despre pasiune şi răzbunare.”Library Journal

 

Roman publicat în 11 ţări

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Sep 2016
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1042-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 sept. 2016
Autor(i)  :  Leila Meacham
Tip Coperta  :  Broșată
colectie  :  Cele mai frumoase romane de dragoste
ISBN  :  978-606-33-1042-3