- 50%

- 50%

-49.97%

Uleiul de măsline. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 9,59 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
9,59 lei
Pomenit în Biblie, uleiul de măsline a fost unul dintre alimentele esențiale pentru multe civilizații antice. Mai mult, strămoșii noștri îi cunoșteau, se pare, și virtuțile medicinale. După ce, vreme de câteva secole, s-a aflat într-un con de umbră, numeroasele studii științifice din ultimele decenii au readus uleiul...

Pomenit în Biblie, uleiul de măsline a fost unul dintre alimentele esențiale pentru multe civilizații antice. Mai mult, strămoșii noștri îi cunoșteau, se pare, și virtuțile medicinale. După ce, vreme de câteva secole, s-a aflat într-un con de umbră, numeroasele studii științifice din ultimele decenii au readus uleiul de măsline în prim plan, acesta ajungând să fie considerat un aliment prin excelență sănătos. și nu fără motiv: rolul său în prevenirea bolilor cardiovasculare, prin diminuarea colesterolului și limitarea riscului de apariție a trombozelor, este incontestabil. În plus, un consum regulat de ulei de măsline previne apariția diabetului, a cancerului, a obezității și combate efectele îmbătrânirii.  

Michel Montignac, celebru specialist în nutriție, este autorul conceptului de „indice glicemic“ și creatorul revoluționarei diete care îi poartă numele. Cărțile lui au fost traduse în 25 de limbi și publicate în 42 de țări, în peste 16 milioane de exemplare. Căutați, în aceeași serie: Ciocolata – un aliment esențial pentru sănătatea ta, Vinul - un aliment esențial pentru sănătatea ta.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2010
Nr. pagini:
attribute_icon
176
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
120 x 200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-724-2
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  6 apr. 2010
Autor(i)  :  Michel Montignac
Numar pagini  :  176
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  120 x 200
Categorie  :  Lifestyle
ISBN  :  978-973-675-724-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate