- 40%

- 40%

Uleiul de măsline. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Uleiul de măsline. Un aliment esențial pentru sănătatea ta


Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Versiuni disponibile

Pomenit în Biblie, uleiul de măsline a fost unul dintre alimentele esențiale pentru multe civilizații antice. Mai mult, strămoșii noștri îi cunoșteau, se pare, și virtuțile medicinale. După ce, vreme de câteva secole, s-a aflat într-un con de umbră, numeroasele studii științifice din ultimele decenii au readus uleiul...

Pomenit în Biblie, uleiul de măsline a fost unul dintre alimentele esențiale pentru multe civilizații antice. Mai mult, strămoșii noștri îi cunoșteau, se pare, și virtuțile medicinale. După ce, vreme de câteva secole, s-a aflat într-un con de umbră, numeroasele studii științifice din ultimele decenii au readus uleiul de măsline în prim plan, acesta ajungând să fie considerat un aliment prin excelență sănătos. și nu fără motiv: rolul său în prevenirea bolilor cardiovasculare, prin diminuarea colesterolului și limitarea riscului de apariție a trombozelor, este incontestabil. În plus, un consum regulat de ulei de măsline previne apariția diabetului, a cancerului, a obezității și combate efectele îmbătrânirii.  

Michel Montignac, celebru specialist în nutriție, este autorul conceptului de „indice glicemic“ și creatorul revoluționarei diete care îi poartă numele. Cărțile lui au fost traduse în 25 de limbi și publicate în 42 de țări, în peste 16 milioane de exemplare. Căutați, în aceeași serie: Ciocolata – un aliment esențial pentru sănătatea ta, Vinul - un aliment esențial pentru sănătatea ta.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Apr 2010
Numar pagini:
attribute_icon
176
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-724-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  6 apr. 2010
Autor(i)  :  Michel Montignac
Numar pagini  :  176
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  120 x 200
ISBN  :  978-973-675-724-2