- 35%

- 35%

Vinul. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

lipsă stoc

Descriere Vinul. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Vinul, inseparabil legat de istoria umanității, a fost considerat un medicament încă din Antichitate. Cu toate acestea, efectele lui benefice asupra sănătății noastre nu sunt pe deplin cunoscute. Pe baza unor studii științifice de ultimă oră, Michel Montignac demonstrează că vinul are numeroase virtuți terapeutice....

Descriere Vinul. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Vinul, inseparabil legat de istoria umanității, a fost considerat un medicament încă din Antichitate. Cu toate acestea, efectele lui benefice asupra sănătății noastre nu sunt pe deplin cunoscute.

Pe baza unor studii științifice de ultimă oră, Michel Montignac demonstrează că vinul are numeroase virtuți terapeutice. Printre acestea se numără scăderea riscului unor boli cardiovasculare, dar și o serie de efecte pozitive în plan digestiv și antiinfecțios. Mai mult, combate stresul, încetinește îmbătrânirea și este capabil să frâneze evoluția cancerului sau a maladiei Alzheimer. Pentru a profita în mod optim de efectele benefice ale vinului, este de ajuns să respectăm două reguli: să bem regulat și cu măsură.

Michel Montignac, celebru specialist în nutriție, este autorul conceptului de indice glicemic și creatorul revoluționarei diete care îi poartă numele. Cărțile lui au fost traduse în 25 de limbi și publicate în 42 de țări, în peste 16 milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Apr 2010
Tip copertă:
Broșată
Format:
120 x 200
Nr. pagini:
240
ISBN:
978-973-675-749-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate