50 de idei geniale care au schimbat omenirea

Autor: John Farndon
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
50 de idei geniale care au schimbat omenirea


Nota ta:
28,80 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
28,80 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
├Äncearc─â gratuit, renun╚Ť─â oric├ónd
Motorul cu aburi, tiparul, sistemul bancar, vaccinul, telefonul, internetul... pute╚Ťi s─â v─â imagina╚Ťi lumea f─âr─â ele? 50 de idei geniale este o fascinant─â c─âl─âtorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodat─â oamenii. John Farndon a apelat la o serie de exper╚Ťi, care au c─âzut de acord ├«n...

Motorul cu aburi, tiparul, sistemul bancar, vaccinul, telefonul, internetul... pute╚Ťi s─â v─â imagina╚Ťi lumea f─âr─â ele? 50 de idei geniale este o fascinant─â c─âl─âtorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodat─â oamenii.

John Farndon a apelat la o serie de exper╚Ťi, care au c─âzut de acord ├«n privin╚Ťa unei liste cu 50 de idei, de la cele elementare, cum ar fi roata, p├ón─â la cele mai preten╚Ťioase, cum ar fi teoria cuantelor. Dup─â ce lista a fost finalizat─â, autorul a configurat un site ╚Öi i-a invitat pe vizitatori s─â voteze ideea pe care o considerau ei cea mai important─â. ├Än fruntea listei s-a situat internetul.

Dar este el oare mai important dec├ót democra╚Ťia sau dec├ót abolirea sclaviei? Ce s-ar fi ales de umanitate f─âr─â foc, vaccinuri, agricultur─â sau canalizare? F─âr─â roat─â, civiliza╚Ťia modern─â ar fi practic imposibil─â, dar ╚Öi capitalismul ╚Öi c─âs─âtoria ne-au schimbat radical modul de via╚Ť─â. Fiecare dintre aceste idei este important─â ╚Öi a avut un impact uria╚Ö asupra omenirii.

Scopul c─âr╚Ťii nu este s─â ne ofere r─âspunsuri, ci s─â ne provoace curiozitatea ╚Öi s─â ne fac─â s─â medit─âm la ceea ce conteaz─â cu adev─ârat, care sunt ideile de care avem nevoie ╚Öi care sunt cele de care ne putem lipsi. Trecerea ├«n revist─â a celor 50 de idei geniale mai are un scop, cel de a glorifica ingeniozitatea, bog─â╚Ťia de idei str─âlucite pe care le-au avut oamenii de-a lungul secolelor.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
304
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-600-654-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 ian. 2019
Autor(i)  :  John Farndon
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Iq230
ISBN  :  978-606-600-654-5