LiteraBlog Precomandă acum „Sonata pentru acordeon” de Radu Aldulescu, cu autograful autorului și 30% reducere

Precomandă acum „Sonata pentru acordeon” de Radu Aldulescu, cu autograful autorului și 30% reducere

Sonata pentru acordeon de Radu Aldulescu, este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Biblioteca de Proză Contemporană”. Acest roman poate fi achiziționat cu 30% reducere și va fi disponibil pentru livrare începând din 25 martie 2021.

Mai mult de atât, cititorii vor avea parte de o surpriză: fiecare exemplar comandat conține autograful autorului și poate fi achiziționat cu doar 24,42 lei.

Despre Sonata pentru acordeon de Radu Aldulescu

Ferentari, dragoste, pasiune, luptă pentru supraviețuire într-o lume aflată în marginea Bucureștiului și a istoriei. Scris cu nerv, într-o manieră care a creat un trend și o serie de epigoni, Sonata pentru acordeon este primul roman postdecembrist.

Ce spun criticii despre Sonata pentru acordeon

Radu Aldulescu este omul cu filonul narativ cel mai viril din proza noastră apărută după 1989.“ (Dan C. Mihăilescu)

Despre Radu Aldulescu

Radu Aldulescu (n. 1954), scriitor de primă mărime, autorul unor romane de referință, între care Amantul Colivăresei (1995), Îngerul încălecat (1996), Cronicile genocidului (2012), a primit numeroase premii, printre care Premiul „Ion Creangă“ al Academiei, 2017, și Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneția, 1999, pentru filmul Terminus Paradis, realizat după romanul Amantul Colivăresei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.