LiteraBlog Precomandă acum volumul „Oricine poate avea o relație fericită” de Stefanie Stahl

Precomandă acum volumul „Oricine poate avea o relație fericită” de Stefanie Stahl

Volumul Oricine poate avea o relație fericită de Stefanie Stahl este în curs de apariție la Editura Litera. Această carte poate fi achiziționată cu 30% reducere, la prețul de 34,93 lei, și va fi disponibilă pentru livrare începând cu 26 mai 2021.

„Clară, intuitivă și plină de sensibilitate.” (Publishers Weekly)

Despre Oricine poate avea o relație fericită

Care e rețeta unei relații fericite? Răspunsul e surprinzător de simplu: echilibrul dintre atașamentul de celălalt și independența personală. Întreaga viață și toate relațiile noastre se bazează pe căutarea acestei armonii între nevoia de legături umane și autonomie. Într-o relație, trebuie să renunțăm la o parte din libertatea personală; pentru a fi independenți, trebuie să renunțăm la o parte din relație. Pentru mulți oameni, totuși, echilibrul acesta nu există: sunt fie prea implicați, fie prea detașați.

Citește și: INTERVIU VIDEO cu Stefanie Stahl, autoarea celebrei cărți „Vindecarea copilului interior”, vândută în peste un milion de exemplare

Odată ce înțelegem mecanismele care strică sau împiedică acest echilibru și ne dăm seama cum să-l atingem sau să-l restabilim, nu va mai fi nevoie să sperăm, de exemplu, că partenerul nostru se va schimba sau că bărbatul ori femeia ideală va apărea din senin la ușa noastră. Vom crea o relație în care doi oameni sunt pe picior de egalitate și simt că au aceleași valori.

Cu stilul ei clar și convingător, cu o abordare practică și cu ajutorul indispensabil al „copilului nostru interior”, Stefanie Stahl ne învață să identificăm strategiile defensive pe care le-am învățat de-a lungul anilor și ne prezintă tehnici prin care putem să renunțăm la tiparele comportamentale disfuncționale, nocive pentru o relație fericită. Oricine e capabil să recunoască relațiile care nu au șanse de succes și să trăiască o relație împlinită și de durată.

Despre Stefanie Stahl

Stefanie Stahl este licențiată în psihologie și lucrează ca psihoterapeut în orașul Trier din Germania. Susține seminare pe teme precum atașamentul anxios și stima de sine. Este solicitată adesea de media să-și exprime punctul de vedere în calitate de expertă în psihoterapie. Alte informații, precum și meditații audio create de Stefanie Stahl găsiți la adresa www.stefaniestahl.de.

Stefanie Stahl este și autoarea bestsellerului Vindecarea copilului interior, volum vândut în peste 500.000 de exemplare în Germania și tradus în peste 20 de limbi.

Despre Vindecarea copilului interior

Cum să ne redobândim încrederea? Cum să nu ne mai complăcem în mediocritate și să ne aruncăm în viață plini de curaj? Psihoterapeuta Stefanie Stahl e de părere că abia când facem cunoștință cu copilul din noi și ne împrietenim cu el, ne putem da seama ce năzuințe și răni profunde purtăm înăuntrul nostru. Atunci putem accepta partea rănită a propriului suflet și o putem vindeca.

Ne sporim astfel încrederea în noi înșine, iar copilul din noi își va găsi, în sfârșit, un refugiu. Cu ajutorul exercițiilor practice pe care le propune autoarea, poți să-ți vindeci rănile sufletești, să-ți descoperi resursele interioare și să găsești răspunsuri la întrebările pe care ți le-ai pus întotdeauna. Pentru că merităm cu toții să ne simțim protejați, în siguranță, apreciați, să avem relații mai bune și să ne considerăm împliniți.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.