- 40%

- 40%

Călătorii pentru o viață. 500 de locuri unice. Complet revizuită și actualizată

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Călătorii pentru o viață. 500 de locuri unice. Complet revizuită și actualizată


Nota ta:
Preț standard 149,90 lei Preț special 89,94 lei

Versiuni disponibile

Cele mai Bune Destinații pentru a Privi Cerul Contemplați stelele sub arcadele de gresie din Utah, SUA, Luminile Nordului deasupra Norvegiei sau observați cerul prin cel mai mare telescop din lume pe Insulele Canare. Cele mai Bune Croaziere Scurte Traversați istoricele fiorduri norvegiene, descoperiți atracțiile Cubei sau...

Cele mai Bune Destinații pentru a Privi Cerul

Contemplați stelele sub arcadele de gresie din Utah, SUA, Luminile Nordului deasupra Norvegiei sau observați cerul prin cel mai mare telescop din lume pe Insulele Canare.

Cele mai Bune Croaziere Scurte

Traversați istoricele fiorduri norvegiene, descoperiți atracțiile Cubei sau admirați îndepărtata coastă Kimberley din Australia.

Cele mai Frumoase Tururi cu Bicicleta

Faceți un tur al berăriilor din Portland, pedalați de-a lungul Muzeului Memorial Zidul Berlinului sau faceți-vă drum prin piețele din Mumbai.

Cele mai Fascinante Drumeții Urbane

Urcați în vârful piscului de granit Pedra da Gávea din Brazilia, străbateți Drumul Crucii prin vechiul Ierusalim sau potecile șerpuite de pe țărmul nordic al portului Sydney

Cele mai populare Expediții National Geographic

Nu ratați un safari în Africa, o drumeție pe Drumul Incașilor, un tur arhitectural al orașului Sydney sau un tur gastronomic al străzilor din Hong Kong.

Descoperiți Locurile Periclitate ale Terrei

Admirați Parcul Național Glacier din Montana, flora și fauna din bazinul Amazonului, luați-o pe urmele lui Darwin pe Insulele Galápagos sau observați ce a mai rămas din populația de lemuri în Madagascar.

Paradisuri Gastronomice de-o Viață

Nu ratați un meniu de degustare cu nouă feluri în California, încercați nenumăratele versiuni ale raței Pekin în Beijing, un bol sățios de supă pho în Vietnam sau savurați cea mai delicioasă prăjitură cu ciocolată în Austria.

Aventuri Extreme

Plimbați-vă cu sania trasă de câini în Alaska, urcați pe muntele Fuji, mergeți la un safari cu urși polari în Canada, zburați cu tiroliana deasupra pădurilor din Puerto Rico sau cu planorul deasupra plajelor din Rio de Janeiro.

 

Bonus, Megacălătorii în Premieră Exploraţi delta Okavango, navigaţi pe lacul Malawi, faceţi turul Marocului, mergeţi în vacanţă gastronomică în Seul, vizitaţi templele din Malta, cartierul artistic din Cartagena şi multe altele!

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jun 2019
Numar pagini:
attribute_icon
416
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3605-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  5 iun. 2019
Autor(i)  :  National Geographic
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  230x300
ISBN  :  978-606-33-3605-8