- 60%

- 60%

-60%

Iisus. O viață în imagini

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
95% of 100
Preț standard 129,00 lei Preț special 51,60 lei

Reducere 60%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

O RECONSTITUIRE MODERNĂ A VIEȚII ȘI A VREMURILOR LUI IISUS. Descoperiți tabloul bogat al poveștii și al simbolismului Evangheliilor în această carte remarcabilă care face cronica vieții lui Iisus. În paginile sale vrăjite, textul biblic este adus la viață prin prisma vieții de zi cu zi din Galileea secolului I – și...

O RECONSTITUIRE MODERNĂ A VIEȚII ȘI A VREMURILOR LUI IISUS.

Descoperiți tabloul bogat al poveștii și al simbolismului Evangheliilor în această carte remarcabilă care face cronica vieții lui Iisus. În paginile sale vrăjite, textul biblic este adus la viață prin prisma vieții de zi cu zi din Galileea secolului I – și prin ochii credincioșilor din secolul I, pentru care au fost scrise aceste povești. Inteligentă și bogată în informații, cartea Iisus: O viață în imagini unește puterea descoperirilor arheologice cu frumusețea artei europene, creând o adevărată sursă de inspirație pentru cititori, indiferent de credință, tradiție sau moștenire.

În această narațiune plină de culoare: Capitolele tematice fac cronica vieții și a epocii lui Iisus, așa cum sunt ele dezvăluite de ultimele descoperiri arheologice. Articolele ilustrate și artefactele din epoca prezintă într-o manieră plină de culoare viața cotidiană în Palestina romană.

Mai mult de 300 de ilustrații uimitoare recreează lumea din Galileea secolului I. Zecile de citate biblice ancorează povestea incontextul ei istoric.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
230x285
Nr. pagini:
attribute_icon
352
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1364-6
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate