- 55%

Curtând-o pe Catherine

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Surorile Calhoun au probleme. Vechiul și impozantul conac al familiei e în ruină și nu-și pot permite să-l mai păstreze. Când mătușa Coco stabilește o întâlnire cu Trenton St. James, proprietarul unui lanț hotelier, nepoata ei Catherine, „C.C.“, se face foc și pară. Nu are de gând să renunțe la casa, la trecutul și la legendele familiei sale, mai ales că Trenton intenționează să transforme conacul într-un hotel de lux. Deși primește cu ostilitate vizita lui Trent, C.C. se simte atrasă de acesta.

În același timp, frumusețea și temperamentul ei îl cuceresc pe pragmaticul magnat, dar acesta nu este deloc dispus să-și recunoască sentimentele. Tot atunci un alt secret este dezvăluit – Coco le vorbește despre un colier de smaralde care ar fi aparținut familiei Calhoun, dar de a cărui soartă nu se mai știe nimic.

Surorile se văd silite să accepte să vândă proprietatea lui Trent, ca să n-o piardă în favoarea creditorilor, iar Trent se întoarce la Boston. Însă dorul de C.C. îl face să-și dea seama că s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Conștient că plecarea lui a rănit-o, Trent înțelege că singura soluție este să încerce să repare lucrurile și să păstreze casa în familia din care speră să facă parte și el.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 ian. 2017
Colectie : Lira
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 192
ISBN : 978-606-33-1349-3