- 55%

De ce nu mi-a spus nimeni asta pana acum? Sfaturi practice pentru zile cu susul in jos

Nota ta:
71 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 18.10.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

După o îndelungată experiență de psihoterapeută, Dr. Julie Smith vine în întâmpinarea oamenilor din cele mai diverse medii sociale și profesionale, propunându-și să-i învețe cum să treacă peste obstacolele vieții de zi cu zi și cum să se îngrijească de sănătatea lor mintală și emoțională.

De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? este volumul ei de debut și oferă un set de instrumente terapeutice care te vor ajuta să-ți consolidezi starea de bine și să ți-o păstrezi chiar și în cele mai grele momente ale vieții. Sfaturile și tehnicile propuse în paginile ei îți vor fi de folos ca să-ți sporești rezistența în fața problemelor cotidiene, să-ți gestionezi stările de anxietate și depresie, să-ți consolidezi încrederea în forțele proprii, să-ți găsești motivația și, nu în ultimul rând, să înveți să-ți ierți propriile greșeli.

Pornind de la ideea fundamentală că sănătatea mintală este la fel de importantă ca sănătatea fizică, Dr. Julie oferă strategii și tehnici verificate științific ce te vor ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează mintea omenească, oferindu-ți perspectivele și punctele de sprijin necesare pentru a avea grijă în fiecare zi de starea ta de bine și de sănătatea ta mintală. Plină de sfaturi înțelepte și extrem de utile, De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? este cartea care îți poate schimba viața!

„O carte inteligentă, profundă și directă. Dr. Julie Smith este nu doar o expertă în psihologie, ci și prietena de care avem cu toții nevoie.“ Lori Gottlieb, autoarea bestsellerelor Poate ar fi bine să discuți cu cineva și Femei care caută prea mult

 

Toată lumea are zile proaste. Toată lumea! Însă diferența o face frecvența cu care apar aceste zile proaste, precum și gradul de severitate al proastei dispoziții. Un lu­cru de care am ajuns să-mi dau seama de când lucrez ca psihologă este că oamenii se confruntă deseori cu stări proaste, dar nu suflă o vorbă nimănui despre asta. Pri­etenii și familia lor nu află niciodată. Își ascund stările, caută să le ignore și să împli­nească așteptările celorlalți. Uneori oamenii ajung la terapie după ani întregi în care au procedat așa.

Dacă vezi stările proaste ca fiind pur și simplu rezultatul unui defect al creierului tău, vei ajunge să crezi că nu poți schimba nimic în legătură cu ele, așa că nu vei face decât să le ascunzi de ceilalți. Îți vei vedea de treburile zilnice, făcând tot ce se cade să faci, zâmbind tuturor celor cărora trebuie să le zâmbești, dar în tot acest timp te vei simți oarecum pustiu pe dinăuntru, mereu apăsat de acea stare proastă, incapabil să te bucuri de lucruri așa cum ni se spune că ar trebui s-o facem.“ Dr. Julie Smith

 

DR. JULIE SMITH este psihologă cliniciană în Hampshire și totodată o profesionistă în sănătatea mintală care și-a găsit calea spre oameni în mediul online, prin intermediul blogului său. Și-a dedicat întreaga carieră stării de bine a adulților și, în general, mis­terioasei și complexei minți omenești. Misi­unea ei este să-i ajute pe oamenii aflați în cele mai neplăcute perioade ale vieții lor, fie că e vorba de sportivi de performanță sau celebrități, fie că e vorba de oameni obișnuiți: studenți la început de drum, părinți, antreprenori, militari de carieră. Mai mult decât atât, Dr. Julie și-a propus să facă educația psihologică disponibilă online, astfel încât la sfaturile ei fundamentate științific să ajungă cât mai multe persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu au acces la terapie.

Dr. Julie, o adevărată vedetă online, este colaboratoare a Serviciului Național de Să­nătate și a Ministerului Apărării din Marea Britanie. Dispune de o serie vastă de tehnici pe care le adaptează în funcție de fiecare client în parte, printre acestea numărându-se terapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe compasiune, terapia prin acceptare și angajament, terapia cognitiv-anali­tică, terapia dialectic-comportamentală și interviul motivațional.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 iul. 2022
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Carmen Neacșu
Tip Coperta : Broșată
Format : 170x230
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-8834-7