- 50%

- 50%

-50%

Detoxifierea ficatului în 9 zile

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 14,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 02.11.2021

Organismul omului modern, solicitat constant de regimul de viață agresiv și alert, are nevoie de perioade de relaxare și de curățire. Metoda Holford pentru detoxifierea organismului în doar nouă zile vă oferă soluția perfectă, bine țintită și ușor de aplicat, pornind de la cele mai recente descoperiri în...

Organismul omului modern, solicitat constant de regimul de viață agresiv și alert, are nevoie de perioade de relaxare și de curățire. Metoda Holford pentru detoxifierea organismului în doar nouă zile vă oferă soluția perfectă, bine țintită și ușor de aplicat, pornind de la cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei. Rezultatele sunt garantate: pierdere în greutate, mai multă energie, un ten mai luminos, dar și o minte mai limpede și, nu în ultimul rând, o stare generală excelentă, atât la nivel fizic, cât și psihic.

 

Metoda este simplă și foarte eficientă:

• renunțați la cele cinci obiceiuri proaste,

• adoptați alte cinci obiceiuri bune,

• urmați o dietă de nouă zile, cu mese ușoare, dar gustoase.

 

În finalul cărții, veți găsi și rețete recomandate de autori pentru cele 9 zile, alături de suplimente speciale care pot contribui la detoxifiere.

 

PATRICK HOLFORD, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din Marea Britanie, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este, de asemenea, directorul fundației Food for the Brain. Aflate în topul celor mai vândute ghiduri despre nutriție, cărțile sale au fost publicate în 30 de țări și în 15 limbi diferite. De acelaşi autor, la Editura Litera au apărut: Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare (coautor dr. James Braly), Întărește-ți sistemul imunitar – ghid pentru combaterea infecțiilor și prevenirea bolilor (coautor Jennifer Meek), Rețeta sănătății perfecte – schimbă-ți viața în 6 săptămâni, Ghid pentru o piele frumoasă şi sănătoasă (coautor Natalie Savona), Spune NU cancerului (coautor Liz Efiong), Îmbunătăţeşte-ţi digestia.

 

FIONA MCDONALD JOYCE este terapeut nutriționist și consultant gastronomic. Împreună cu Patrick Holford a mai publicat The Holford Low-GL Diet Cookbook și Smart Food for Smart Kids.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
192
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3382-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  19 apr. 2019
Autor(i)  :  Patrick Holford
Numar pagini  :  192
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137x200
Categorie  :  Pret maxim 15 lei
ISBN  :  978-606-33-3382-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate