- 40%

- 40%

Dieta Montignac. Mănâncă de plăcere, menține-te în formă

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Dieta Montignac. Mănâncă de plăcere, menține-te în formă


Nota ta:
Preț standard 64,90 lei Preț special 38,94 lei

Versiuni disponibile

Puteți să vă imaginați o dietă în care vă e permis să mâncați ciocolată? Ei bine, această dietă există și poartă numele lui Michel Montignac, devenit celebru în anii '90 datorită teoriilor lui inovatoare privind metodele de slăbit. Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abținem de la...

Puteți să vă imaginați o dietă în care vă e permis să mâncați ciocolată? Ei bine, această dietă există și poartă numele lui Michel Montignac, devenit celebru în anii '90 datorită teoriilor lui inovatoare privind metodele de slăbit.

Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abținem de la mâncare pentru a slăbi. Secretul constă în combinarea alimentelor în funcție de conținutul lor de glucide, lipide și proteine. Cele două reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumită dieta, sunt să mâncăm trei mese pe zi și să nu amestecăm la aceeași masă glucidele cu lipidele. Ne sunt oferite rețete ilustrate color și nenumărate sfaturi utile pentru punerea în aplicare a principiilor enunțate.

Vândută în 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci și un mod de viață;, mai sănătos.

Michel Montignac (n.1944) a mai publicat, printre altele: Mă hrănesc, deci slăbesc; Rețete și meniuri Montignac; Mă hrănesc, deci nu îmbătrânesc.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Sep 2010
Numar pagini:
attribute_icon
256
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-558-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  30 sept. 2010
Autor(i)  :  Michel Montignac
Numar pagini  :  256
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  170 x 220
ISBN  :  978-973-675-558-3