- 10%

- 10%

-10%

Dorinta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 44,91┬álei

Reducere 10%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

1996 a fost anul care a schimbat totul pentru Maggie Dawes. Trimis─â la ╚Öaisprezece ani s─â locuiasc─â la o m─âtu╚Ö─â pe care abia o cuno╚Ötea, ├«n Ocracoke, un or─â╚Öel izolat de pe coasta Carolinei de Nord, Maggie nu se putea g├óndi dec├ót la familie ╚Öi la prietenii l─âsa╚Ťi ├«n urm─â... p├ón─â c├ónd l-a ├«nt├ólnit pe Bryce...

1996 a fost anul care a schimbat totul pentru Maggie Dawes. Trimis─â la ╚Öaisprezece ani s─â locuiasc─â la o m─âtu╚Ö─â pe care abia o cuno╚Ötea, ├«n Ocracoke, un or─â╚Öel izolat de pe coasta Carolinei de Nord, Maggie nu se putea g├óndi dec├ót la familie ╚Öi la prietenii l─âsa╚Ťi ├«n urm─â... p├ón─â c├ónd l-a ├«nt├ólnit pe Bryce Trickett, unul dintre pu╚Ťinii adolescen╚Ťi de pe insul─â. Chipe╚Ö, sincer ╚Öi proasp─ât admis la academia militar─â West Point, Bryce i-a ar─âtat c├ót de multe lucruri erau de iubit ├«n ora╚Öul de pe plaja b─âtut─â de v├ónt - ╚Öi i-a f─âcut cuno╚Ötin╚Ť─â cu fotografia, o pasiune care avea s─â-i defineasc─â tot restul vie╚Ťii.

În 2019, Maggie este o renumită artistă fotografă. Ea își împarte timpul între administrarea unei galerii de succes în New York și fotografierea de locuri interesante din întreaga lume. Dar Crăciunul din acel an o prinde consemnată la sol, luptându-se să se împace cu un diagnostic medical care o pune pe gânduri. Din ce în ce mai dependentă de un tânăr asistent, se trezește apropiindu-se de acesta.

├Än timp ce num─âr─â ├«mpreun─â ultimele zile ale anotimpului, ea ├«ncepe s─â-i spun─â povestea unui alt Cr─âciun, din urm─â cu mul╚Ťi ani, ╚Öi a iubirii care i-a ar─âtat o cale pe care nu ╚Öi-ar fi putut-o imagina niciodat─â.

 

Sparks st─âp├óne╚Öte cu siguran╚Ť─â arta iubirii. Associated Press

Sparks știe cum să atingă coarda sensibilă a cititorilor. Chicago Sun Times

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2021
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
Nr. pagini:
attribute_icon
368
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7916-1
Traducator(i):
attribute_icon
Laura Runcanu
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate