- 29%

Intoarcerea acasa (vol. 46)

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

CÂND LAȘI TOTUL ÎN URMĂ, SPERANȚA UNUI NOU ÎNCEPUT ESTE POSIBILĂ

Trevor Benson n-a avut niciodată de gând să se întoarcă la New Bern, în Carolina de Nord. Dar explozia unui obuz de mortier în fața spitalului în care lucra l-a lăsat cu o infirmitate și a fost trimis acasă din Afganistan. În aceste condiții, căsuța dărăpănată lăsată moștenire de bunicul lui poate fi locul potrivit ca să se recupereze. Îngrijind stupii pe care bunicul lui îi iubea atât de mult, Trevor nu este pregătit să se îndrăgostească de o localnică, însă, chiar de la prima lor întâlnire, simte o legătură stranie cu ajutorul de șerif Natalie Masterson. Ea pare să-i împărtășească sentimentele, dar rămâne frustrant de distantă, iar Trevor se întreabă ce ascunde.

Existența lui în New Bern este complicată de Callie, o adolescentă care trăiește în parcul de rulote din apropiere. Trevor speră ca fata să poată elucida misterul morții bunicului lui, dar ea nu-i oferă multe indicii până când, într-o situație de criză, el se vede nevoit să descopere adevărul despre trecutul lui Callie, care are o legătură mult mai strânsă cu bătrânul decât și-ar fi imaginat nepotul.

În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea și faptul că, în viață, trebuie să ne întoarcem din când în când acasă.

 

„În aceeași măsură o dramă de familie și o poveste de dragoste (...) Dacă și voi încercați, la fel ca Trevor, să vă concentrați pe ceea ce este important în viața voastră, Întoarcerea acasă este acea lectură înduioșătoare pe care ați așteptat-o.“ BookPage

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 ian. 2024
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-630-319-652-7