Intoarcerea acasa

0% of 100
24,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Trevor Benson n-a avut niciodată de gând să se întoarcă în New Bern, Carolina de Nord. Dar explozia unui obuz de mortier în fața spitalului în care lucra l-a lăsat cu o infirmitate și a fost trimis acasă din Afganistan. În aceste condiții, căbănuța dărăpănată lăsată moștenire de bunicul lui poate fi locul potrivit ca să se recupereze.

Îngrijind stupii pe care bunicul lui îi iubea atât de mult, Trevor nu este pregătit să se îndrăgostească de o localnică, însă, chiar de la prima lor întâlnire, simte o legătură stranie cu ajutorul de șerif Natalie Masterson. Și deși ea pare să-i împărtășească sentimentele, rămâne frustrant de distantă, iar Trevor nu poate să nu se întrebe ce ascunde.

Existența lui în New Bern este complicată de o adolescentă îmbufnată, pe nume Callie, care trăiește în parcul de rulote din apropiere. Trevor speră ca fata să poată elucida misterul morții bunicului lui, dar ea nu-i oferă multe indicii până când, într-o situație de criză, el se vede nevoit să descopere adevărul despre trecutul lui Callie, care are o legătură mult mai strânsă cu bătrânul decât și-ar fi imaginat.

În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea, precum și faptul că în viață trebuie să ne întoarcem din când în când, cu adevărat, acasă.

 

NICHOLAS SPARKS este unul dintre cei mai iubiți autori, cu peste 100 de milioane de exemplare vândute. Cincisprezece dintre romanele lui au fost pe locul întâi în topul de bestselleruri New York Times, dar toate cărțile lui au ajuns bestselleruri internaționale și au fost traduse în peste 50 de limbi. Unsprezece romane au fost ecranizate.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 apr. 2022
Colectie : Lira
Traducator(i) : Diana Dorobanțu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-8936-8