- 35%

Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 25,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 29.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 25,94┬álei

├Än iulie 2006, un avion al Agen┼úiei de Combatere a Drogurilor din SUA o scotea pe Virginia Vallejo din Columbia. Via┼úa sa era ├«n pericol pentru c─â acceptase s─â fie martorul-cheie ├«n cele mai importante dou─â procese penale din a doua jum─âtate a secolului XX din ┼úara sa: asasinarea unui candidat la pre┼čedin┼úie ┼či asaltul asupra Palatului de Justi┼úie, ocazie cu care muriser─â circa 100 de persoane, printre acestea magistra┼úi, for┼úe de ordine ┼či civili.

Cu 28 de ani mai devreme, Virginia Vallejo era prezentatoare de televiziune ├«n Columbia ┼či model care ap─ârea pe copertele principalelor reviste. ├Än 1982, ├«l cuno┼čtea pe Pablo Escobar, un misterios om politic de 33 de ani care, ├«n realitate, manevra i┼úele unei lumi de o bog─â┼úie inegalabil─â, ├«n care mare parte din fluxul continuu de bani provenind din traficul de cocain─â se canaliza c─âtre proiecte caritabile ┼či campanii electorale ale unor candida┼úi la pre┼čedin┼úie ale┼či pe placul lui.

Aceast─â carte este o pasionant─â poveste de dragoste transformat─â ├«ntr-o cronic─â a ororilor ┼či a ru┼činii. ├Än paginile sale este descris─â evolu┼úia uneia dintre min┼úile criminale cele mai sinistre ale timpului nostru. Iubindu-l pe Pablo, ur├óndu-l pe Escobar este ┼či unica m─ârturisire intim─â despre legendarul baron al drogurilor, plin─â de str─âlucire ┼či de spirit de supravie┼úuire, f─âr─â a fi lipsit─â de umor. Virginia Vallejo ne spune aceast─â poveste a┼ča cum nimeni altcineva nu ar fi putut-o face.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Oana Balaș
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 576
ISBN : 978-606-33-7507-1