- 40%

Lucruri pe care am vrut sa le spun, dar nu le-am spus

Nota ta:
50 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei

Whit Lancaster este băiatul rău de la prestigiosul liceu care poartă numele familiei sale. Este un adolescent fără inimă și cu un farmec devastator. Frumoasa Summer Savage face tot posibilul să-l evite, dar privirea lui intensă o prinde sub vrajă și o umple de o dorință pe care n-o înțelege.

În seara în care Whit se implică într-o bătaie și este serios rănit, Summer îl invită în camera ei de la cămin. Îl îngrijește. Lasă garda jos, doar pentru o clipă... Și atunci Whit pleacă în toiul nopții, luându-i jurnalul.

Acum el deține cele mai întunecate secrete ale ei, amenințând să le dezvăluie întregii școli. Prin urmare, Summer face o înțelegere cu Whit. O înțelegere care o lasă la mila lui în spatele ușilor închise... Dar dacă și el depinde în același mod bolnav și pervers de ea?

Legătura absolut imposibilă și cu desăvârșire interzisă, periculoasă și îngrozitor de frustrantă dintre Summer și familia privilegiată a lui Whit își trage forța și rezistența din zona întunecată a minții și a sufletului celor doi. Este oare posibil ca tot acest întuneric dureros să se transforme într-o bună zi în lumină?

 

Dacă sunteți fani ai romanelor întunecate cu bătăuși de liceu, trebuie să citiți această carte. Whit este un ticălos pe care nu poți să nu-l iubești! Încă un volum excelent semnat de Monica Murphy.“ Siobhan Davis, autoare de bestsellere USA Today

 

AUTOARE PUBLICATĂ ÎN 12 ȚĂRI

BESTSELLERE VÂNDUTE ÎN PESTE 2 MILIOANE DE EXEMPLARE

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 mar. 2024
Colectie : New Moon
Autor(i) : Monica Murphy
Traducator(i) : Alexandra Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 528
ISBN : 978-630-319-781-4