lipsă stoc

Mănânc sănătos și rămân tânăr

0% of 100
19,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Grație dietei sale de succes, Michel Montignac s-a impus ca inițiator al unei abordări revoluționare în domeniul regimurilor de slăbit: pentru a scăpa de kilogramele nedorite, nu trebuie să ne supunem organismul unor cure drastice și deloc eficiente à la longue, ci să ne reconsiderăm în mod fundamental obiceiurile alimentare.

Lucrarea de față se adresează persoanelor trecute de 50 de ani, conștiente că acum trebuie să se preocupe de starea lor de sănătate mai mult ca niciodată. Este adevărat că speranța de viață a crescut simțitor față de anii 1920, de pildă (și asta deoarece știința medicală și industria farmaceutică au făcut, într-adevăr, progrese inestimabile), dar la fel de adevărat este și că lucrurile s-au degradat la nivelul calității vieții.

De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că medicii și oamenii de știință, în goana lor de a găsi tratamente eficace pentru multiplele boli nou-apărute, au uitat de factorul alimentar și de postulatul care condiționează supraviețuirea și sănătatea oricărei ființe de calitatea hranei consumate. Michel Montignac ne arată cum putem preveni, dar și ameliora, afecțiunile care apar în general odată cu vârsta, renunțând la tratamentele medicale excesive și urmând, în schimb, un regim alimentar echilibrat, bazat pe criterii selective, dar nu restrictive.

Această carte vine să răspundă întrebărilor esențiale pe care și le pun toți cei trecuți de prima tinerețe, interesați să-și gestioneze corect greutatea și să se mențină într-o formă fizică și intelectuală de invidiat: ce alimente asigură un aport optim de vitamine și minerale, și cum trebuie ele alese și preparate? Cum se poate lupta eficient împotriva afecțiunilor cardiovasculare, digestive sau reumatismale, cum se poate întări sistemul imunitar și preveni cancerul, prin intermediul unei alimentații sănătoase și variate?

 

 

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 apr. 2010
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 192
ISBN : 978-973-675-739-6