- 40%

- 40%

Osho. Faimă. bogație și ambiție. Care e adevărata semnificație a succesului?

Seria: 6854

Autor: Osho International Foundation
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Osho. Faimă. bogație și ambiție. Care e adevărata semnificație a succesului?


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine. Cărțile din seria „Osho“ reunesc...

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 

„Toată nefericirea ți se trage de la faptul că nu ești tu însuți. Fii tu însuți și atunci nu vei mai ști ce e nefericirea și ce e competiția și nu-ți vei mai bate capul cu faptul că alții au mai mult și că n-ai și tu mai mult.“       (Osho)

„… mintea nu e altceva decât dorința de mai mult. Iar dorința aceasta nu poate fi niciodată împlinită, fiindcă, indiferent ce ai avea, îți poți imagina mereu mai mult.“       (Osho)

„Fără ambiție, egoul nu poate lua ființă. Iar egoul e strategia fundamentală a societății pentru a te conduce, a te exploata, a te oprima, a te ține nefericit.“       (Osho)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2015
Numar pagini:
attribute_icon
240
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-688-0

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  5 oct. 2015
Autor(i)  :  Osho International Foundation
Numar pagini  :  240
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-686-688-0
Serie  :  Invataturi esentiale