Prevenirea bolilor cardiovasculare

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Prevenirea bolilor cardiovasculare


Nota ta:
19,17 lei

Versiuni disponibile

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice demonstrează că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, este...

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice demonstrează că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, este şi cel asupra căruia se poate acţiona uşor în termenii prevenirii.În această lucrare foarte documentată, Michel Montignac ne ajută să înţelegem varietatea şi amploarea factorilor de risc cardiovasculari.

Autorul denunţă ideile preconcepute în materie, reabilitând unele alimente cum sunt brânzeturile, ouăle, ciocolata neagră, vinul şi chiar foie gras. Ca model de alimentaţie corectă este propusă cea mediteraneeană, bogată în fructe, legume, peşte, ulei de măsline, pâine cu multe fibre etc. În plus, este readus în discuţie aşa-zisul paradox francez, datorat mai ales unui consum mediu, regulat, de vin.

Sprijinit de studii ştiinţifice care demonstrează că recomandările alimentare din dieta lui sunt printre cele mai bune pentru diminuarea factorilorderisccardiovasculari, Michel Montignac ne invită încă o dată să abordăm viaţa în cel mai bun mod, cel al gastronomiei nutriţionale.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
May 2011
Numar pagini:
attribute_icon
208
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-606-600-260-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  26 mai 2011
Autor(i)  :  Michel Montignac
Numar pagini  :  208
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-600-260-8