- 30%

- 30%

Rețeta geniului. Cum să devii lider în orice domeniu de activitate

Autor: Robert Greene
Nota ta:
Preț standard 48,07 lei Preț special 33,65 lei

Versiuni disponibile

Dacă ne naștem toți cu un creier în esență asemănător, atunci cum se face că, în istorie, doar putini oameni par să exceleze cu adevărat și să își împlinească această putere care există latentă în toți? Robert Greene analizează viețile maeștrilor pentru a spulbera miturile privind geniul și a demonstra că...

Dacă ne naștem toți cu un creier în esență asemănător, atunci cum se face că, în istorie, doar putini oameni par să exceleze cu adevărat și să își împlinească această putere care există latentă în toți?

Robert Greene analizează viețile maeștrilor pentru a spulbera miturile privind geniul și a demonstra că sârguința, răbdarea, perseverența și încrederea joacă un rol mult mai mare în obținerea succesului decât simplele capacități intelectuale.

Cu ajutorul strategiilor de urmat pentru împlinirea potențialului și respectând pașii descriși în carte, pași pe care i-au urmat, în evoluția lor profesionala, personalități că Goethe, Einstein, Darwin sau Mozart, ne arată autorul, ne putem dezvolta talentele cu care am fost înzestrați la naștere, astfel încât să ne găsim propria chemare și să devenim lideri în orice domeniu de activitate.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
608
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0219-0

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  15 dec. 2015
Autor(i)  :  Robert Greene
Numar pagini  :  608
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140x200
ISBN  :  978-606-33-0219-0
Scrie o recenzie