- 30%

- 30%

Să nu iubești un cowboy

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 02.02.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
SERIA „REBELII DIN TEXAS“ Harrison Baingridge, al doilea fiu al unui conte englez, pleacă de acasă în căutarea unei vieți libertine, departe de constrângerile înaltei societăți. Ajuns în Texas, nici prin gând nu-i trece că și-ar putea îndrepta vreodată atenția spre fiica unui proprietar de saloon. Cu felul ei...

SERIA „REBELII DIN TEXAS“

Harrison Baingridge, al doilea fiu al unui conte englez, pleacă de acasă în căutarea unei vieți libertine, departe de constrângerile înaltei societăți. Ajuns în Texas, nici prin gând nu-i trece că și-ar putea îndrepta vreodată atenția spre fiica unui proprietar de saloon.

Cu felul ei direct de a fi, cu firea dârză și privirea numai văpăi, Jessye Kane este o femeie mai mult decât atrăgătoare. Dar cu toate că acceptă să-i fie parteneră într-o afacere aventuroasă și plină de riscuri, se ține departe de el și îi respinge încă de la început avansurile, conștientă că Harrison, cu obârșia lui nobilă și cu faima de cuceritor irezistibil, nu este potrivit pentru ea. Mai mult, el însuși recunoaște că nu este bărbatul care să-i poată oferi ceea ce își dorește ea cel mai mult: iubire.

Însă când Harrison este grav rănit în încercarea de a o salva de un pericol de moarte, Jessye jură nu doar să-i salveze viața, ci și să-i îmblânzească sufletul împietrit, făcându-l să-și asume cel mai mare risc al vieții lui – să se îndrăgostească iremediabil.

 

Să nu iubești un cowboy este o poveste despre durere și vindecare, alinare și salvare, despre dragostea care învinge orice obstacol. Este o carte absolut remarcabilă.“ Allaboutromance.com

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3944-8
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  26 iul. 2018
Autor(i)  :  Lorraine Heath
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-3944-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate