- 45%

Să nu iubești un cowboy

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „REBELII DIN TEXAS“

Harrison Baingridge, al doilea fiu al unui conte englez, pleacă de acasă în căutarea unei vieți libertine, departe de constrângerile înaltei societăți. Ajuns în Texas, nici prin gând nu-i trece că și-ar putea îndrepta vreodată atenția spre fiica unui proprietar de saloon.

Cu felul ei direct de a fi, cu firea dârză și privirea numai văpăi, Jessye Kane este o femeie mai mult decât atrăgătoare. Dar cu toate că acceptă să-i fie parteneră într-o afacere aventuroasă și plină de riscuri, se ține departe de el și îi respinge încă de la început avansurile, conștientă că Harrison, cu obârșia lui nobilă și cu faima de cuceritor irezistibil, nu este potrivit pentru ea. Mai mult, el însuși recunoaște că nu este bărbatul care să-i poată oferi ceea ce își dorește ea cel mai mult: iubire.

Însă când Harrison este grav rănit în încercarea de a o salva de un pericol de moarte, Jessye jură nu doar să-i salveze viața, ci și să-i îmblânzească sufletul împietrit, făcându-l să-și asume cel mai mare risc al vieții lui – să se îndrăgostească iremediabil.

 

Să nu iubești un cowboy este o poveste despre durere și vindecare, alinare și salvare, despre dragostea care învinge orice obstacol. Este o carte absolut remarcabilă.“ Allaboutromance.com

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 iul. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Lorraine Heath
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-3944-8