- 35%

- 35%

Pasiunea unui cowboy

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere Pasiunea unui cowboy

SERIA „REBELII DIN TEXAS“ Deși râvnit de multe femei, Kit Montgomery, șeriful din Fortune, Texas, este bântuit în continuare de iubirea lui pentru Clarisse și de moartea acesteia. Însă prietenul lui, David, îi cere o favoare care le va pune la încercare prietenia: să se însoare cu sora lui, Ashton, bolnavă de...

Descriere Pasiunea unui cowboy

SERIA „REBELII DIN TEXAS“

Deși râvnit de multe femei, Kit Montgomery, șeriful din Fortune, Texas, este bântuit în continuare de iubirea lui pentru Clarisse și de moartea acesteia. Însă prietenul lui, David, îi cere o favoare care le va pune la încercare prietenia: să se însoare cu sora lui, Ashton, bolnavă de tuberculoză, pentru a-i îndeplini marele vis de a avea parte de o nuntă. Kit nici nu vrea să audă de așa ceva, însă, după ce o cunoaște pe Ashton, se hotărăște să-i ofere acesteia șansa la fericire – fie și numai pentru o zi.

Deși David se așteaptă ca proaspătul cuplu să o ia pe drumuri diferite imediat după ceremonie, Kit decide să o ducă pe Ashton în Galveston, unde petrec o lună de miere idilică și unde ajung să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt. Situația este însă mai complicată decât pare, căci Kit ascunde un secret întunecat legat de moartea lui Clarisse, un secret ce ar putea-o alunga pe Ashton din viața lui.

Va reuși, oare, dragostea lor să treacă peste aceste amenințări și să vindece sufletul chinuit al lui Kit, făcându-i să-și dorească mai presus de orice un viitor împreună?

 

„Un roman care îi va impresiona pe fanii historical romance prin descrierile realiste, personajele profunde și mai ales prin intensa pasiune dintre ele.“ Kirkus Reviews

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Aug 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-3955-4
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 21.05.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate