- 30%

- 30%

Dragostea unui duce

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

0,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
SERIA ÔÇ× P─éCATE PENTRU ORICE ANOTIMP ÔÇť Gillie Trewlove ╚Ötie ce ├«nseamn─â bun─âtatea unui str─âin, c─âci, fiind rodul unei leg─âturi amoroase interzise de societate, a fost l─âsat─â imediat dup─â na╚Ötere ├«n grija unei femei s─ârmane. Tocmai de aceea, c├ónd se afl─â ├«n situa╚Ťia de a fi ╚Öi ea o salvatoare, nu ezit─â s-o...

SERIA ÔÇ× P─éCATE PENTRU ORICE ANOTIMP ÔÇť

Gillie Trewlove ╚Ötie ce ├«nseamn─â bun─âtatea unui str─âin, c─âci, fiind rodul unei leg─âturi amoroase interzise de societate, a fost l─âsat─â imediat dup─â na╚Ötere ├«n grija unei femei s─ârmane. Tocmai de aceea, c├ónd se afl─â ├«n situa╚Ťia de a fi ╚Öi ea o salvatoare, nu ezit─â s-o fac─â. ├Äns─â acum nu este vorba de un copil, ci de un b─ârbat grav r─ânit ╚Öi tulbur─âtor de chipe╚Ö, care este evident c─â nu are ce c─âuta pe l├óng─â c├órciuma ei din Whitechapel.

S─â fie p─âr─âsit la altar este umilitor; dar s─â fie salvat de o femeie dup─â atacul unor ho╚Ťi ├«ncununeaz─â o zi cu adev─ârat dezastruoas─â pentru ducele de Thornley. Dup─â ce ├«l ajut─â s─â se pun─â pe picioare, Gillie este de acord s─â-l ├«nso╚Ťeasc─â ├«n c─âutarea miresei fugare. Dar cu fiecare clip─â petrecut─â al─âturi de frumoasa c├órcium─âreas─â, Thorne regret─â c─â a fost vreodat─â de acord s─â accepte o c─âs─âtorie aranjat─â ╚Öi, de╚Öi este con╚Ötient de faptul c─â aristocra╚Ťia nu ar accepta o viitoare duces─â n─âscut─â ├«n p─âcat, este hot─âr├ót s─â demonstreze c─â iubirea unui duce poate ├«nvinge orice obstacol.

 

ÔÇ×O poveste de dragoste credibil─â ╚Öi captivant─â despre doi oameni care nu ╚Ötiu c├ót─â nevoie au de dragoste.ÔÇť Publishers Weekly

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
304
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3566-2
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 apr. 2019
Autor(i)  :  Lorraine Heath
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-3566-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate