lips─â stoc

Masca dragostei

0% of 100
19,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
19,90 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Robert Hawthorne, duce de Killingsworth, a fost vreme de opt ani prizonier ├«ntr-o cumplit─â ├«nchisoare ├«n urma uneltirilor vicleanului s─âu frate geam─ân, John, care nu s-a dat ├«n l─âturi de la nici o f─âr─âdelege pentru a-i lua locul. ╚śi cum asem─ânarea dintre ei este total─â, nimeni nu ╚Öi-a dat seama de acest lucru. Dar printr-o evadare ├«ndr─âznea╚Ť─â, Robert ├«i pl─âte╚Öte cu aceea╚Öi moned─â ╚Öi crede c─â de acum se poate bucura, ├«n sf├ór╚Öit, de ceea ce ├«i apar╚Ťine de drept. ├Äns─â descoper─â c─â prima sa zi de libertate este ╚Öi ziua nun╚Ťii lui John. Cum nu poate ├«nc─â s─â dezv─âluie adev─ârul, Robert este nevoit s─â se ├«nsoare cu o femeie pe care nu o v─âzuse ├«n via╚Ťa lui.
Victoria Alexandria Lambert ╚Ötie c─â trebuie s─â se m─ârite cu Robert, duce de Killingsworth, considerat partida sezonului londonez. E drept c─â Torie nu ├«l iube╚Öte, dar ├«ncheie aceast─â c─âs─âtorie avantajoas─â pentru c─â asta a╚Öteapt─â familia de la ea. ├Än ziua nun╚Ťii, ├«╚Öi d─â seama c─â Robert este complet schimbat, descoperind cur├ónd un b─ârbat mult mai fermec─âtor, mai atent ╚Öi mai senzual dec├ót nobilul rece cu care era logodit─â. Cum ar putea fi acela╚Öi om?
Cu toate c─â atrac╚Ťia pe care o simte fa╚Ť─â de Torie este aproape irezistibil─â, principiile morale ale lui Robert ├«l determin─â s─â o ╚Ťin─â la distan╚Ť─â, p├ón─â c├ónd va g─âsi o cale prin care s─â ├«╚Öi dovedeasc─â identitatea. Prin urmare, Torie se decide s─â devin─â o tenta╚Ťie c─âreia so╚Ťul ei s─â nu ├«i poat─â rezistaÔÇŽ

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 13 feb. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Lorraine Heath
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-2430-7