lips─â stoc

Secretele creierului uman

0% of 100
29,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Suntem proprietarii celei mai incredibile ma╚Öin─ârii din lume ÔÇô creierul. Datorit─â lui putem s─â admir─âm apusul soarelui, s─â ├«nv─â┼ú─âm s─â vorbim, s─â recunoa╚Ötem un prieten, s─â fugim de pericol. Av├ónd ├«n vedere totalitatea func╚Ťiilor pe care le ├«ndepline╚Öte, creierul este comprimat ├«ntr-un spa╚Ťiu foarte mic. C├ónt─âre╚Öte aproximativ 3% din greutatea corpului (1380 de grame), dar consum─â 17% din totalul de energie al organismului.

Care sunt secretele acestei ma╚Öin─ârii uluitor de complexe? Ce rol are fiecare parte a creierului, de la cortexul prefrontal la amigdal─â? Sandra Aamodt ╚Öi Sam Wang, renumi╚Ťi speciali╚Öti ├«n neuro╚Ötin╚Ť─â, ne dezv─âluie mecanismele, dar ╚Öi trucurile care ajut─â creierul s─â lucreze eficient. Autorii demonteaz─â c├óteva dintre miturile des ├«nt├ólnite, de exemplu, faptul c─â folosim doar 10% din creier sau c─â bebelu╚Öii care ascult─â Mozart devin mai inteligen╚Ťi.

A ne cunoa╚Öte mai bine creierul este nu numai amuzant, ci ╚Öi util. Vom afla cum putem dep─â╚Öi efectele decalajului de fus orar, cum s─â ne antren─âm voin╚Ťa, cum s─â trat─âm o fobie sau s─â ne men╚Ťinem creierul ├«n form─â.

Inteligent─â ╚Öi amuzant─â, plin─â de informa╚Ťii surprinz─âtoare, cartea de fa╚Ť─â este o lectur─â obligatorie pentru orice persoan─â cu creier.

Carte publicat─â ├«n 25 de ╚Ť─âri!

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 apr. 2016
Colectie : Iq230
Autor(i) : Sam Christer
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-8481-77-7