LiteraBlog Booktube: „8 reguli ale iubirii“, de Jay Shetty. Episodul 3

Booktube: „8 reguli ale iubirii“, de Jay Shetty. Episodul 3

Citim tradițional, citim în grupuri de lectură, citim interactiv, citim în format digital, audio, iar acum citim și online, prin intermediul unei noi experiențe pe care abia așteptăm să o împărțim cu voi, cititorii noștri.

Pe Booktube-ul Editurii Litera dăm play cărților care construiesc imaginația, stimulează cunoașterea, susțin explorarea lumii în intimitatea paginii scrise. Astăzi vă propunem să răsfoiți, alături de Ioana Bâldea Constantinescu, 8 reguli ale iubirii, de Jay Shetty, volum disponibil pe litera.ro și în toate librăriile partenere.

#booktubelitera #jayshetty #8regulialeiubirii  #booktalks #bookishtreats #readingcorner #readingisoursuperpower

Despre carte

Autorul bestsellerului Gândește ca un călugăr ne oferă un ghid revelator despre fiecare etapă a romantismului, inspirându-se din înțelepciunea veche și din știința nouă.

Nimeni nu te pune să te așezi pe un scaun ca să te învețe cum să iubești. Prin urmare, ne trezim adesea implicați în relații și nu ne putem baza decât pe ceea ce am aflat din filmele romantice și din cultura pop. Până acum.

În loc să prezinte dragostea drept un concept eteric sau o colecție de clișee, Jay Shetty demonstrează că există pași specifici, ușor de făcut, care ne pot ajuta să ne dezvoltăm calitățile necesare practicării și cultivării iubirii mai bine decât oricând. Ne dezvăluie cum să câștigăm și să pierdem împreună, cum să definim dragostea și de ce să nu clacăm după o despărțire. Inspirat de înțelepciunea vedică și de știința modernă, autorul abordează întregul ciclu al relației, de la primele întâlniri la traiul împreună, de la despărțire la momentul în care o iei de la capăt. Și ne arată cum să evităm să cădem în capcana promisiunilor goale și a partenerilor care nu aduc împlinire. Trăind conform celor opt reguli ale lui Jay Shetty, ne putem iubi pe noi înșine, partenerul și lumea, mai mult decât am crezut vreodată că ar fi posibil.

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Jay Shetty

Jay Shetty este autor de bestsellere, povestitor premiat, podcaster și fost călugăr, dedicat ajutării oamenilor spre a-și educa mintea pentru pace și scop în viață în fiecare zi. În 2017 a fost inclus în topul Forbes 30 Under 30 al celor mai influente personalități pentru impactul său deosebit în media. Videoclipurile sale virale au fost vizualizate de mai mult de zece miliarde de ori și este urmărit de peste 50 de milioane de oameni pe social media. În 2019, Jay a creat On Purpose, în prezent podcastul #1 de sănătate și wellness din lume. A fost speaker în toată lumea, invitat de Google, Microsoft, Netflix și American Express, printre mulți alții. Peste două milioane de persoane au frecventat școala sa online, iar comunitatea sa Genius Coaching oferă programări săptămânale pe teme de sănătate și wellness miilor de membri din peste 100 de țări. Jay este Chief Purpose Officer la Calm și, alături de soția lui, Radhi, cofondator Joyo Tea.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.