LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Pârvulescu

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Pârvulescu

„De-a lungul unei zile, poți avea aproape toate vârstele”, spune minunata scriitoare Ioana Pârvulescu în conversația cu Ioana Bâldea Constantinescu din care am ticluit următorul episod al podcastului #CuVoceTare, imaginat și îngrijit de Editura Litera.

Vă invităm să fiți parte dintr-o discuție în care literatura e personaj, e fel de a fi, e filtru al lumii, e talent exersat cu plăcere și generozitate deopotrivă. Dincolo de premii, de 18 ani de cronică literară săptămânală, de colecțiile coordonate, de volumele de eseuri, de antologii, îi datorăm Ioanei Pârvulescu unele dintre cele mai frumoase pagini ale literaturii române contemporane. Viața începe vineri, Viitorul începe luni, Inocenții, Prevestirea și multe altele o recomandă drept una dintre cele mai strălucitoare voci auctoriale de astăzi. În aceeași măsură, aparițiile publice ne-o dezvăluie ca pe una dintre cele mai elegante, rafinate și măsurate prezențe din  spațiului public.

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că puteți urmări acest dialog-eveniment #CuVoceTare de miercuri, 31 ianuarie, de la ora 19.00, pe canalul de Youtube al Editurii Litera, precum și pe Spotify, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.