LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Oana Doboși & Raluca Selejan

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Oana Doboși & Raluca Selejan

Deschisă în 2 decembrie 2016, librăria La Două Bufnițe din Timișoara a ajuns în scurt timp un reper cultural autentic, care nu numai că leagă o comunitate din ce în ce mai consistentă în jurul ideii de lectură, dar reușește să fie o scenă deschisă pentru întâlnirile dintre autori și public.

Oana Doboși și Raluca Selejan, fondatoarele librăriei, sunt invitatele Ioanei Bâldea Constantinescu în primul episod #CuVoceTare, podcastul Editurii Litera, din 2024.

Librăria La Două Bufnițe este membră în Federația Europeană și Internațională a Librarilor (European and International Bookseller Federation), a primit Premiul Librarul anului 2017 în cadrul Festivalului Internațional „Poezia e la Bistrița”, precum și premiul de „Regenerare urbană” din partea Asociației Urbaniștilor din Timișoara. Scriitori invitați din Germania, Austria, Ungaria, Serbia, SUA și Islanda au fost protagoniștii unor conversații memorabile curatoriate de Oana Doboși și Raluca Selejan.

Vă invităm să le ascultați povestind despre ce înseamnă să crești și să susții un business literar, despre cărți și viețile lor complicate, adesea sinusoidale, în memoria cititorilor.

Episodul va fi disponibil începând de miercuri, 17 ianuarie, de la ora 19.00, pe FB și YT Editura Litera, precum și pe RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe voxa.ro.

#keepcalmandreadon

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.