LiteraBlog #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Laura Câlțea

#CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Laura Câlțea

E cititoare de cursă lungă sine qua non, are umor, autoritate, o experiență editorială vastă și un apetit bibliofil insațiabil. De la cluburi de lectură la discuții online, interviuri și evenimente care promovează cărțile în toate modurile posibile, Laura Câlțea e o prezență distinctă în lumea literară. O citiți pe http://lauracaltea.ro/, unde semnează recomandări, prezentări de noutăți editoriale, recenzii și analize pertinente începând din 2015.

Vă invităm să o urmăriți într-o discuție savuroasă cu Ioana Bâldea Constantinescu, moderatoarea podcastului Litera #CuVoceTare, despre online și offline, print și digital, biblioteci interioare și ce înseamnă industria cărții în România anului 2023.

Episodul integral va fi disponibil de joi, de la ora 19.00, pe Facebook și Youtube Litera, Spotify,  RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.