LiteraBlog Joi, 10 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „De vorbă cu criminalii în serie”

Joi, 10 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „De vorbă cu criminalii în serie”

Joi, 10 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea De vorbă cu criminalii în serie, scrisă de Christopher Berry-Dee. Criminalist de renume mondial, Christopher Berry-Dee a câștigat încrederea uci­gașilor, a intrat în închisorile de maximă siguranță în care se află aceștia și a discutat cu ei în detaliu despre crimele lor șocante.

Traseul presărat cu orori și violențe al criminalilor este descris prin interviuri unice surprinse în înregistrări audio și video și conduse de autor, din măruntaiele ascunse ale unora dintre cele mai dure temnițe.

Christopher Berry-Dee a folosit aceste interviuri pentru a rea­liza o carte uimitoare și șocantă care, de la prima sa ediție, a de­venit un clasic al genului. Nu doar că relatează întâlnirile cu unii dintre cei mai malefici oameni din lume, dar și reproduce, în cuvintele lor, crimele care i-au făcut să fie caracterizați astfel. Astfel, îi permite cititorului să arunce o privire în mintea celor care au comis cea mai gravă crimă dintre toate – au luat fără milă viața unei alte ființe umane.

Ce spun criticii despre volumul De vorbă cu criminalii în serie

„Fascinant și teribil… Atinge cel mai înalt nivel al genului.“ (Daily Express)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.