LiteraBlog Joi, 2 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Frăția corbului” de Kate Stewart

Joi, 2 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Frăția corbului” de Kate Stewart

Joi, 2 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Frăția corbului, de Kate Stewart.

Am crescut crezând că în adevăratele povești de iubire trebuie să existe un martir sau un mare sacrificiu pentru a fi valoroase. Cărțile mele preferate, melodiile de dragoste, filmele, cele cu care rezonez, au lăsat în urmă o mare suferință după ce am dat ultima pagină, notele s-au stins sau genericul a început să ruleze. Din cauza asta am dezvoltat cea mai masochistă dintre inimile romantice, fapt ce a dus la boala mea. Când am trăit povestea asta, propriul basm, la acel moment nu știam, pentru că eram tânără și naivă. Asta este diferența dintre ficțiune și realitate. Nu-ți poți retrăi povestea de iubire; până îți dai tu seama că o trăiești se termină.

Cel puțin, așa a fost în cazul meu. Triple Falls n-a fost deloc ceea ce părea, nici bărbații care m-au luat sub aripa lor. Ca să pot să rămân cu ei însă, a trebuit să le cunosc secretele. Secrete care ne-au costat totul pentru a putea fi păstrate. Și toți am fost pedepsiți.

Credit foto: Cristina Venedict

Ce spun criticii despre Frăția corbului

Frăția corbului nu este doar o carte. Este o experiență. O explorare profundă a ceea ce se întâmplă când dragostea, dorința și secretele adânc ascunse se intersectează la momentul nepotrivit – totul întrețesut într-un roman pe care nu poți să-l lași din mână.“ (USA Today)

„O interpretare modernă a poveștii lui Robin Hood, primul roman al seriei are toate elementele să devină un bestseller de mare succes.“ (Glamour Magazine)

Despre Kate Stewart

Autoarea de succes din USA Today și nativă din Texas, Kate Stewart, trăiește în Carolina de Nord cu soțul ei, Nick, și beagle-ul ei obraznic, Sadie. Scrie romane de dragoste contemporane complicate, sexy, pline de angoasă, dar și comedii romantice și suspans erotic. Romanul lui Kate Drive a fost ales unul dintre cele mai bune romane de dragoste din 2017 de The New York Daily News și Huffington Post. Drive a fost un finalist la premiile Goodreads Choice pentru cel mai bun roman de dragoste contemporan din 2017. Romanele ei au apărut în USA TODAY, BuzzFeed și au fost traduse în șapte limbi. 

Kate iubește toate chestii din anii ‘80 și ’90, mai ales filmele lui John Hughes și rapul. Se ocupă un pic și cu fotografia, știe să tricoteze un fular simplu de nevoie și uneori se pricepe la whisky. 

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,99 lei!
Click aici pentru detalii despre preț și modalitate de comandă!
Click aici pentru detalii despre preț și modalitate de comandă!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.