LiteraBlog Marți, 7 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Dragostea n-a murit” de Ashley Poston

Marți, 7 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Dragostea n-a murit” de Ashley Poston

Marți, 7 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Dragostea n-a murit, de Ashley Poston.

Florence Day, ghostwriter-ul uneia dintre cele mai prolifice autoare de romane de dragoste din industria de gen, are o mare problemă: după despărțirea traumatică de iubitul ei, nu mai crede în dragoste. Da, romantismul e ca și mort pentru ea.

Atunci când noul ei redactor, un bărbat înalt, impunător și nemaipomenit de chipeș, refuză să-i prelungească termenul-limită de predare a romanului la care ea tocmai lucrează, Florence se pregătește să-și ia adio de la cariera de scriitoare. Însă apoi un apel telefonic – pe care n-ar fi vrut să-l primească vreodată – o silește să se întoarcă acasă pentru prima oară în zece ani, ca să-și ajute familia să îl înmormânteze pe iubitul ei tată.

Vreme de un deceniu, Florence a stat departe de orășelul natal, în care nu s-a simțit niciodată înțeleasă. Chiar dacă i-au lipsit farmecul nopților calde din Sud, rudele ei excentrice, dar iubitoare, precum și afacerea de pompe funebre a familiei, ea nici acum nu se poate hotărî să rămână în căminul pe care l-a părăsit cândva. Deși tatăl ei s-a dus, atmosfera din trecut a rămas neschimbată, fapt care îi displace profund lui Florence.

Asta, până când descoperă o fantomă care o așteaptă în pragul casei funerare, un bărbat la fel de impunător și de scandalos de chipeș ca întotdeauna și care, pe deasupra, e la fel de nedumerit ca și ea în legătură cu motivul prezenței lui acolo.

Da, pentru Florence nu încape îndoială că romantismul e mort și îngropat… dar la fel e și noul ei redactor, iar treburile pe care el n-a reușit să și le ducă la bun sfârșit în viața pământească o vor face să reconsidere tot ceea ce a știut până acum despre poveștile de dragoste.

Credit foto: Cristina Venedict

Ce spun criticii despre Dragostea n-a murit

„Dragostea n-a murit este un roman în care se regăsesc multe dintre elementele pe care eu le îndrăgesc la o carte – eroine excentrice, familii regăsite, orășele tihnite, fantome (!!!) – totul, înglobat într-o scriitură originală, distractivă și modernă. Centrată pe ideea morții, această comedie romantică se dovedește a fi una… mortal de atrăgătoare!“ (Rachel Hawkins)

„Pentru mine, Dragostea n-a murit s-a dovedit a fi o mare și neașteptată sursă de delectare. Articulată, surprinzătoare și distractivă.“ (Christina Lauren)

„Mi-a plăcut la nebunie această carte…Amuzantă, surprinzătoare, plină de optimism.“ (Ali Hazelwood, autoarea bestsellerului Ipoteza iubirii)

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.