LiteraBlog Vineri, 10 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Trei ani de singurătate” de Claire Alexander

Vineri, 10 martie 2023, la toate chioșcurile de presă: „Trei ani de singurătate” de Claire Alexander

Vineri, 10 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Trei ani de singurătate, de Claire Alexander.

Meredith Maggs n-a ieșit din casă de 1.214 zile.

Dar insistă că nu este singură.

Are un motan pe nume Fred. Prietena ei Sadie o vizitează ori de câte ori poate. Are un grup de sprijin online. Are drept companie puzzle-urile, rețetele preferate, poemele îndrăgitei Emily Dickinson, internetul, pe curierul care îi aduce cumpărăturile, dar și amintirile ei înșelătoare.

Însă ceva este pe cale să se schimbe. Mai întâi, apar pe neașteptate în viața ei doi prieteni noi, Tom și Celeste. Apoi, și sora ei, cu care nu a mai vorbit de ani întregi.

Deodată, casa ei îngrijită și pusă la punct nu mai e refugiul unde se ascundea. Fie că lui Meredith îi place sau nu, lumea începe să vină la ușa ei…

Credit foto: Cristina Venedict

Ce spun criticii despre Trei ani de singurătate

„Claire Alexander creează o eroină care te cucerește instantaneu, pe Meredith, și alte câteva personaje simpatice, prietenii ei amabili… Un roman optimist, care îți dă o stare de bine.“ (Kirkus Reviews)

„Am râs, am plâns și am făcut o reverență în fața autoarei geniale a acestei cărți geniale.“ (Gillian McAllister)

„Un debut încântător. Personajele adorabile oferă o descriere plină de delicatețe cu privire la ceea ce înseamnă să trăiești marcat de probleme psihoemoționale… dar având o inimă mare.“ (Publishers Weekly)

„O lectură care îți pune mintea la contribuție, o acțiune cu care te poți identifica și care îți insuflă speranță. În esență, este un roman foarte uman, cu o inimă uriașă.“ (Culturefly)

„Minunat. Am plâns. Foarte, foarte emoționant, trist, plăcut și plin de speranță.“ (Marian Keyes)

„Frumos, emoționant și neașteptat de oportun. Mi-a făcut mare plăcere să petrec timp în lumea lui Meredith.“ (Daisy Buchanan)

„Înduioșător, amuzant, trist și plin de speranță. Mi-a plăcut la nebunie acest roman!“ (Jane Fallon)

„Absolut minunat. Dacă apreciezi cărțile care te fac să treci prin toate stările posibile, ar trebui fără îndoială s-o citești pe aceasta.“ (Miranda Dickinson)

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.