LiteraBlog Joi, 15 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „ Băiatul cel bun”, de Elle Kennedy & Sarina Bowen

Joi, 15 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „ Băiatul cel bun”, de Elle Kennedy & Sarina Bowen

Joi, 15 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Băiatul cel bun, de Elle Kennedy & Sarina Bowen.

Organizarea nunții fratelui ei este cea mai mare provocare din viața lui Jess Canning. Și, cum se consideră marea ratată a familiei, nu își poate permite să dea greș. Și nimeni – absolut nimeni! – nu trebuie să afle despre colosala greșeală pe care a făcut-o în primăvară, în­tr-un moment de slăbiciune, încurcându-se cu cavalerul de onoare. A fost ceva necugetat – și clar nu se va repeta. Categoric. Chiar dacă tipul este cel mai sexy individ pe care l-a văzut ea vreodată.

Blake Riley privește această nuntă ca pe un mare dar de la Dumnezeu. Jess este domnișoara de onoare, iar el este cavalerul de onoare? Jocul poate începe! Ce dacă întâmpină puțină (bine, multă) rezistență? Nu are decât să o convingă pe încăpățânata blondă că este un băiat bun, care doar s-a ales, total necuvenit, cu o reputație proastă. Din fericire, orice jucător profesionist de hochei știe că trebuie să depui eforturi dacă vrei să înscrii. Și el este un jucător excelent.

Dar Jess are lucruri mult mai importante de care să se preocupe decât o idilă cu acest bărbat-copil sexy și copleșitor. E bântuită de întrebări precum: Va începe ceremonia la timp, chiar dacă a îmbătat-o cineva pe bunica? Își are sclipiciul locul în această nuntă? Și este greșit să îl omori pe cavalerul de onoare?

Avertizare: Pericol de înec cu ceai sau cafea. Nu citiți această carte în locuri publice unde râsul în hohote este complet nepotrivit! Conține jucători de hochei sexy și amuzanți, giugiuleli și lenjerie intimă îndrăzneață.

Despre Elle Kennedy

Elle Kennedy, autoare de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, a crescut în suburbiile din Toronto, Ontario și a absolvit York University, cu diplomă în Engleză. A publicat peste 40 de romane erotice contemporane și de suspans romantic – iubește eroinele puternice și eroii alfa sexy, iar acțiunea este suficient de fierbinte și periculoasă ca să facă lucrurile interesante!

Despre Sarina Bowen

Sarina Bowen deține o diplomă în Economie de la Universitatea Yale și este autoarea a peste 30 de romane, multe obținând premii în domeniu. A intrat pe lista de bestselleruri a USA Today de 19 ori și nu are de gând să se oprească. Până în prezent, cărțile ei sunt publicate în mai mult de 15 limbi, pe cinci continente.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.