LiteraBlog Joi, 16 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Legături întunecate” de Elisabeth Naughton

Joi, 16 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Legături întunecate” de Elisabeth Naughton

Joi, 16 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Legături întunecate, de Elisabeth Naughton.

Dincolo de poarta Casei Păcatelor nimeni nu e în siguranță… 

Îl iubesc. E singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea și m-am dedicat în întregime dorințelor și poftelor lui, și focului pe care doar el știe să-l aprindă în mine. 

Am găsit împreună salvarea și puterea, unul în celălalt. 

Dar forțe întunecate și oameni diabolici mă văd ca pe o amenințare ce trebuie eliminată. Zdrobită. 

Am încredere în dragostea noastră. Știu că poate rezista oricărei încercări. Dar nu pot să ignor umbrele tot mai amenințătoare care ne dau târcoale. 

Căci acum înțeleg că acele umbre nu urmăresc să mă distrugă, așa cum mă temeam în trecut. Pe el îl pândesc. Vor să mi-l răpească pentru totdeauna și să-l atragă definitiv în bezna sinistră a lumii pe care se luptă de atâta vreme să o evite. 

În întunericul fără scăpare al Casei Păcatelor… 

Ce spun criticii despre Legături întunecate

Un roman sexy și intens… o încheiere plină de forță a trilogiei. Autoarea știe să dozeze la perfecție emoțiile pe care le creează cititorilor.“ (Fresh Fiction

Elisabeth Naughton țese cu măiestrie o poveste fierbinte și imprevizibilă în acest roman tulburător, plin de răsturnări de situație, care vă vor ține atenția captivă până la ultima pagină.“ (Publishers Weekly)

Despre Elisabeth Naughton

Elisabeth Naughton a fost profesoară de științe înainte să-și dea seama de pasiunea pe care o avea nu doar pentru citit, ci și pentru scris. De la primul volum publicat în 2008, a scris peste 30 de cărţi, trecând cu ușurință prin diverse genuri. 

Cărțile ei au intrat în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Wall Street Journal

A fost nominalizată de trei ori la premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste, pe care l-a și câștigat cu romanul Repressed,la categoria „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.