LiteraBlog Joi, 21 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Ai grijă de ea“, de K.A Tucker

Joi, 21 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Ai grijă de ea“, de K.A Tucker

Joi, 21 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ai grijă de ea, de K.A Tucker.

Noah Marshall este un tânăr atrăgător, care a avut norocul de a duce o viață lipsită de griji datorită mamei sale, șefa Departamentului de Poliție din Austin. Dar totul se schimbă când ea îi dezvăluie un secret pe care l-a ascuns ani întregi și îi mărturisește că poartă vina de a fi distrus familia unui polițist nevinovat. Deși e nevoit să nu dezvăluie nimănui acest secret, Noah este hotărât să ajute acea familie și decide să o caute pe fiica acelui polițist.

Gracie Richards, o tânără a cărei frumusețe exotică atrage privirile multor bărbați, nu s-a născut într-un parc de rulote, dar, după paisprezece ani petrecuți într-un astfel de loc, asta e singura viață pe care o știe. Însă totul ia o turnură neașteptată când la ușă apare un tânăr fascinant.

Noah și Gracie își dau seama că vor să afle răspunsuri la aceleași întrebări, iar asta îi face să ia o hotărâre: să descopere secretele din trecutul Departamentului de Poliție din Austin, dar și ale părinților lor. Și cu cât ancheta lor avansează, cu atât atracția dintre ei crește, iar amândoi simt că nu-și mai pot ține în frâu focul interior. Însă scandalul declanșat de investigația lor ia amploare, iar crudul adevăr le schimbă viața și amenință să-i îndepărteze pentru totdeauna. Dar acum mai pot trăi unul fără celălalt?

Ce spun criticii despre Ai grijă de ea

Un thriller romantic absolut captivant!“ (Publishers Weekly)

„«Ai grijă de ea» este un roman pe care nu-l poți lăsa din mână, cu o intrigă abil construită, în care povestea romantică se îmbină cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate.“ (Kami Garcia, autoare de bestselleruri The New York Times)

O maestră a poveștilor fierbinți, K.A. Tucker țese tensiunea sexuală dintre Noah și Gracie pe tot parcursul investigației din acest mister romantic pătimaș.“ (Kirkus Reviews)

Despre K.A Tucker

K.A. Tucker este autoarea a 25 de romane, considerate „povești captivante cu un element neașteptat“. Cărțile ei, publicate deja în 6 țări, sunt bestselleruri care au apărut în topurile din USA Today, Globe & Mail, Suspense Magazine, Publisher’s Weekly, Oprah Mag și First for Women.

În prezent, locuiește într-un orășel pitoresc de lângă Toronto.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.