LiteraBlog Joi, 29 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Atracția” de Sylvia Day

Joi, 29 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Atracția” de Sylvia Day

Joi, 29 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Atracția, scrisă de Sylvia Day.

Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri. Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele… Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni… și dorințe. Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit…

Ce spun criticii despre Atracția

„Când vine vorba de scene în care atracţia dintre personaje devine aproape insuportabil de pasională, Sylvia Day are puţine rivale în literatura de gen.“ (Booklist)

„Sylvia Day este regina indiscutabilă a romanelor erotice cu tuşă de tandreţe. Cărţile ei sunt un lux pe care orice femeie îl merită.“ (Teresa Medeiros)

„Eva și Gideon… fac din Atracția o carte mai bogată și mai realistă decât multe dintre romanele contemporane pe care le-am citit în ultima vreme.“ (Romance Junkies)

„Scenele fierbinți și răsturnările de situație neașteptate îi vor face pe cititori să vrea să citească mai mult.“ (Library Journal)

„Abia aștept să văd ce se va întâmpla în continuare cu Gideon și Eva.“ (The Book Reading Gals)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.