LiteraBlog Joi, 6 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Din cauza domnișoarei Bridgerton“, de Julia Quinn

Joi, 6 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Din cauza domnișoarei Bridgerton“, de Julia Quinn

Joi, 6 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Din cauza domnișoarei Bridgerton, de Julia Quinn.

Uneori, găsești dragostea în cele mai neașteptate locuri…

Nu e, însă, cazul acum.

Toată lumea se așteaptă ca Billie Bridgerton să se căsătorească la un moment dat cu unul dintre frații Rokesby. Cele două familii au fost vecine de secole, iar, în copilărie, băiețoasa Billie a făcut tot felul de nebunii alături de Edward și de Andrew. Oricare din ei ar fi un soț perfect… cândva.

Uneori, te îndrăgostești exact de persoana de care ar fi de așteptat să te îndrăgostești…

Sau nu.

Există doar un Rokesby pe care Billie nu îl poate suferi, și acela este George. Este cel mai mare dintre frați și moștenitorul titlului de con­te, dar este și arogant, și enervant ‒ și, Billie e convinsă, o detestă din tot sufletul. Ceea ce e perfect în regulă, întrucât nici ei nu-i face deloc plăcere să aibă vreo treabă cu el.

Însă, uneori, soarta are un simț al umorului pervers…

Când Billie și George sunt aruncați, ad litteram, împreună, între ei încep să iasă cu totul altfel de scântei. Și când acești dușmani de-o viață se sărută, într-un final se prea poate să descopere că singura persoană pe care o considerau antipatică este aceea fără de care nu mai concep să trăiască…

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Julia Quinn

Julia Quinn este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei.

Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului.

Pe data de 25 decembrie 2020 a avut loc premiera serialul Bridgerton – o producție originală Shondaland/Netflix, bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn. Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.