LiteraBlog Luni, 12 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Creierul fericit. Cum să fim calmi, relaxați și să avem încredere în noi cu ajutorul neuropsihologiei”

Luni, 12 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Creierul fericit. Cum să fim calmi, relaxați și să avem încredere în noi cu ajutorul neuropsihologiei”

Luni, 12 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge volumul Creierul fericit. Cum să fim calmi, relaxați și să avem încredere în noi cu ajutorul neuropsihologiei, scris de Rick Hanson.

Creierul nostru învață în permanență, așa că este proiectat să fie schimbat de experiențele pe care le trăim. El are însă tendința naturală de a se agăța de tot ce e negativ și e foarte reticent când vine vorba de memorarea informațiilor pozitive. Lucrul acesta ne-a fost necesar de-a lungul evoluției, dar în lumea modernă ne împiedică să ne bucurăm cu adevărat de viață.

Rick Hanson, renumit psiholog și specialist în neuroștiință, ale cărui cărți au fost traduse în 26 de limbi, ne dezvăluie puterea experiențelor pozitive de a ne schimba funcționarea creierului, mentalitatea – și, prin urmare, și viața – în bine.

Pornind de la cele mai noi descoperiri din domeniul neuroștiințific, prezentate într-un limbaj accesibil, cu ajutorul unor exerciții simplu de efectuat, cartea ne ajută să aplicăm corect cunoștințele legate de funcționarea creierului pentru a învăța să ne transformăm, să fim fericiți, optimiști și încrezători în propriile forțe.

Ce spun criticii despre Creierul fericit. Cum să fim calmi, relaxați și să avem încredere în noi cu ajutorul neuropsihologiei

Cultivarea fericirii este una dintre cele mai importante abilități pe care ni le putem dezvolta de-a lungul vieții. Această carte ne pune la dispoziție pași simpli și accesibili pentru a avea parte de pace și bucurie.” (Thich Nhat Hanh)

Unul dintre cei mai mari specialiști în antrenarea minții ne arată cum să cultivăm părțile bune și utile din interiorul nostru. Un dar inspirat și înțelept, însoțit de exerciții optimiste, care îi vor ajuta realmente pe cititori. O carte despre speranță și bucurie!” (Paul Gilbert)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.