LiteraBlog Luni, 30 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Adevăruri ascunse“, de Kelly Rimmer

Luni, 30 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Adevăruri ascunse“, de Kelly Rimmer

Luni, 30 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Adevăruri ascunse, de Kelly Rimmer.

Minciunile pot uni o familie – sau o pot destrăma.

Când tatăl său este mutat la un azil de bătrâni din cauza agravării demenței de care suferă, Beth Walsh se oferă să facă o curățenie generală în casa familiei. Spre marea ei surpriză, descoperă că ușa mansardei care i-a fost teren de joacă în copilărie este încuiată.

În timp ce curăță mansarda, Beth găsește niște pagini scrise de mână, care par să fie fragmente dintr-un jurnal ținut de mama ei. Aceasta a murit cu mult timp în urmă, iar Beth și frații săi știu dintotdeauna că au rămas orfani de mamă în urma unui accident de mașină petrecut pe vremea când ei erau micuți. Însă acele însemnări găsite în mansardă par să sugereze că moartea tinerei femei a rămas, de fapt, învăluită într-un mister sumbru. Citind însemnările, Beth reface portretul tulburător al unei femei care a suferit de depresie post-partum, precum și portretul unui soț care nu prea pare să aibă nimic în comun cu tatăl iubitor de care sunt atât de atașați Beth și frații săi. Având ea însăși un copil în vârstă de doar câteva luni și fiind complet depășită de provocările maternității, Beth descoperă că între ea și răposata sa mamă există mai multe legături decât ar fi putut bănui.

CE SPUN CRITICII DESPRE ADEVĂRURI ASCUNSE

Revelatoare, captivantă și sfâșietoare, povestea pe care o spune Kelly Rimmer îi va fermeca și îi va mișca pe cititorii acestui nou roman.“ (Publishers Weekly)

Această carte le este recomandată călduros cititorilor care apreciază poveștile răscolitoare precum cele scrise de autoare ca Sarah Jio sau Kristin Hannah.“ (Library Journal)

DESPRE KELLY RIMMER

Kelly Rimmer este autoare de cărți de ficțiune contemporană și istorică, ajunse bestselleruri pe listele New York Times, Wall Street Journal sau USA Today. Printre acestea se numără The Secret Daughter, Cuvinte nerostite și Adevăruri ascunse.

Kelly locuiește în Australia rurală cu familia ei și cu o întreagă menajerie care nu ascultă de nimeni. Romanele sale au fost traduse în peste 20 de limbi.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.