LiteraBlog Luni, 8 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „Ferma animalelor” de George Orwell

Luni, 8 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „Ferma animalelor” de George Orwell

Luni, 8 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Ferma animalelor de George Orwell. Apărut la Editura Litera, romanul Ferma animalelor a fost refuzat de mai mulți editori până să fie tipărit, în 1945.

DESPRE FERMA ANIMALELOR DE GEORGE ORWELL

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei.

Animalele asuprite de la ferma „Conacul“ se revoltă împotriva stăpânului lor, domnul Jones, și preiau conducerea fermei, imaginându-și că acesta este începutul unei vieți de libertate și egalitate. Dar, treptat, din rândul lor se ridică o elită vicleană și nemiloasă, condusă de porcii Napoleon și Snowball, care preia treptat controlul. În curând, celelalte animale descoperă că nu sunt toate egale, după cum credeau, și se trezesc prinse fără speranță în capcană pe măsură ce o formă de tiranie este înlocuită cu alta.

Fabula simplă și tragică a lui Orwell a devenit o lectură clasică, volumul fiind inclus de revista Time în lista celor mai bune 100 de romane în limba engleză ale secolului XX.

CE SPUN CRITICII DESPRE FERMA ANIMALELOR, ROMAN APĂRUT LA EDITURA LITERA

Ferma animalelor este prima carte în care am încercat, în deplină cunoștință de cauză, să fac să fuzioneze scopul politic cu scopul artistic într-un tot unitar.“ (George Orwell)

„O fabulă politică plină de înțelepciune, de compasiune și de învățăminte pentru vremurile pe care le trăim.“ (The New York Times)

*Acest titlu poate fi achiziționat la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.