LiteraBlog Luni, 8 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Arhitectul parizian” de Charles Belfoure

Luni, 8 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Arhitectul parizian” de Charles Belfoure

Luni, 8 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare romanul Arhitectul parizian de Charles Belfoure. Apărută la Editura Litera în colecția Carte pentru toți, cartea ne invită să reflectăm la ceea ce ne datorăm unii altora și la cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a face ceea ce e corect.

DESPRE ARHITECTUL PARIZIAN DE CHARLES BELFOURE

Paris, 1942. Tânărul și talentatul arhitect Lucien Bernard acceptă o comandă care îi poate aduce o mare sumă de bani, dar care riscă să-l trimită la moarte. Misiunea lui este să proiecteze o ascunzătoare pentru un evreu bogat, un spațiu atât de puțin vizibil, încât nici chiar cel mai hotărât ofițer german să nu-l găsească.

Lucien are mare nevoie de bani, iar posibilitatea de a-i păcăli pe naziștii care au ocupat Parisul, orașul său iubit, este o provocare căreia nu-i poate rezista. Dar, atunci când o familie de evrei dintr-una dintre ascunzătorile sale sfârșește tragic, problema creării acestora devine o chestiune personală.

CE SPUN CRITICII DESPRE ARHITECTUL PARIZIAN

„Personajele lui Belfoure sunt bine conturate și complexe. Emoția, eroismul și arta se amestecă în acest roman tulburător și captivant.” (Publishers Weekly)

„Belfoure scrie ca un viitor Ken Follett.” (Booklist)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.