LiteraBlog Marți, 14 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Fiicele războiului” de Rhys Bowen

Marți, 14 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Fiicele războiului” de Rhys Bowen

Marți, 14 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fiicele războiului, de Rhys Bowen.

O saga cuprinzătoare și captivantă despre familie, dragoste și trădare 

Al Doilea Război Mondial. Anul 1941. 

Pe moșia Farleigh, casa lordului Westerham și a celor cinci fiice ale sale, un soldat este găsit mort. Lângă el  se află o parașută. După ce uniforma britanică și bunurile sale ridică suspiciuni, agentul MI5 și prietenul de familie al lordului, Ben Cresswell, este însărcinat în secret să stabilească dacă bărbatul este un spion german. Misiunea îi oferă lui Ben șansa de a fi lângă fiica mijlocie a lordului Westerham, Pamela, pe care o iubește în taină. Dar Pamela are propriul ei secret: și-a luat un loc de muncă la Bletchley Park, unitatea britanică de spargere a codurilor. 

În timp ce Ben dă de urma unor spioni și trădători, printre care e posibil să fie un alt membru al familiei Pamelei, el descoperă o conspirație îngrozitoare, care poate schimba istoria: un plan pentru uciderea premierului Winston Churchill. Poate el, cu ajutorul Pamelei, să-i oprească pe spioni înainte ca Anglia să cadă? 

Ce spun criticii despre Fiicele războiului

Te atrage imediat, e o carte plină de suspans, romantism și stil, ca și cum ai vedea pe nerăsuflate un serial englezesc de epocă.” (Lee Child

O acțiune bine pusă la punct și foarte amuzantă… Cu personaje atât de exact conturate, încât îți poți imagina că le întâlnești pe stradă…” (Historical Novel Society)

Despre Rhys Bowen

Rhys Bowen este autoarea a peste 40 de romane, dintre care multe bestsellere New York Times. Romanul Fiicele războiului a câștigat premiile Left Coast Crime și Agatha pentru cel mai bun roman istoric. De altfel, cărțile ei au primit peste douăzeci de aprecieri până acum, inclusiv mai multe premii Agatha, Anthony și Macavity, fiind traduse în mai multe limbi. 

De origine din Marea Britanie, Rhys își împarte timpul între California și Arizona.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.