LiteraBlog Marți, 19 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Cele două grații” de Renée Rosen

Marți, 19 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Cele două grații” de Renée Rosen

Marți, 19 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cele două grații, scrisă de Renée Rosen.

În lumea sclipitoare a înaltei societăți din Manhattanul anilor 1870, unde soțiile închid ochii la infidelitățile soților, iar femeile au puține drepturi și chiar mai puțină independență, societatea este totul. Cu cât este mai celebră gazda, cu atât mai puternică este femeia. Și nici una nu este mai puternică decât doamna Caroline Astor. Dar vremurile se schimbă.

Alva Vanderbilt s-a căsătorit de curând cu unul dintre cei mai importanți industriași americani și este membră a uneia dintre cele mai bogate familii. Dar la ce sunt buni banii când societatea refuză să te recunoască? Alva, care știe ce înseamnă să nu ai nimic, va face tot ce-i stă în putință pentru a avea totul.

Ce spun criticii despre Cele două grații

„Spirituală și frumos creată… Rosen încântă cu dialoguri  spirituale și cu o perspectivă pătrunzătoare asupra epocii  numite Gilded Age. Fanii istoriei o vor adora.” (Publishers Weekly)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.