LiteraBlog Marți, 23 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Marți, 23 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Marți, 23 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Camera cu fluturi, roman scris de Lucinda Riley. Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Camera cu fluturi este o poveste fascinantă, depănată de-a lungul mai multor generații.

Despre Camera cu fluturi, roman apărut la Editura Litera

Posy Montague se apropie de cea de-a șaptezecea aniversare. Ea încă locuiește la Admiral House, frumoasa reședință ce a aparținut familiei sale timp de generații și care se află în splendida zonă rurală a comitatului Suffolk, loc în care eroina și-a petrecut copilăria idilică prinzând fluturi împreună cu iubitul ei tată și în care mai apoi și-a crescut propriii copii. Însă acum a venit timpul ca Posy să ia o decizie dureroasă. În ciuda amintirilor legate de această casă și a splendidei grădini pe care eroina a creat-o de-a lungul a douăzeci și cinci de ani, întreaga proprietate se năruie în jurul ei, iar Posy își dă seama că a venit timpul s-o vândă.

Apoi își face apariția un personaj ce aparține trecutului – Freddie, prima dragoste a lui Posy, care, cu cincizeci de ani în urmă, a părăsit-o și a lăsat-o cu inima frântă. Deja luptându-se să facă față deciziilor greșite pe care le ia în afaceri fiul ei, Sam, precum și revenirii bruște din Australia, după zece ani, a celuilalt fiu, Nick, Posy nu are încredere în afecțiunea reînnoită a lui Freddie. Mai mult decât atât, fără ca Posy s-o știe, Freddie și Admiral House au de dezvăluit un secret îngrozitor.

Ce spun criticii despre Camera cu fluturi

„O carte excepțională, pe care n-o poți lăsa din mână.” (Daily Mail)

DESPRE LUCINDA RILEY

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul ei roman. Cărțile i-au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times.

Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume. Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

*Acest titlu poate fi achiziționat la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.